Iulie 01, 2024
Amal și George Clooney, vacanță romantică la St-Tropez. Cum au fost surprinși îndrăgostiții
Iubirea lor este confirmarea clară, chiar și pentru cei mai sceptici, că basmele există și-n realitate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fostul burlac convins ne arată încă o dată că dacă a fost să aștepte ceva, era vorba de marea dragoste. Mare dragoste ce a venit în persoana lui Amal și cu care se poartă ca un îndrăgostit la început, deși au 10 ani de căsnicie și copii gemeni împreună, scrie okmagazine.ro

Amal și George Clooney își prioritizează relație, merg împreună peste tot și alocă timp pentru vacanțe și relaxare. Dacă ar fi să le alocăm un hashtag, cu siguranță acesta ar fi #couplegoals.

Amal și George Clooney, vacanță romantică la St Tropez, Profimedia (2) jpg

Cel mai recent, au fost surprinși în boemul St-Tropez. Sunt atât de frumoși împreună!

Amal are 46 de ani și s-a născut la Beirut, în Liban. Actualmente este avocat internațional britanic pentru drepturile omului. Printre clienții ei se numără fostul președinte al Maldivei Mohamed Nasheed sau fondatorul australian WikiLeaks Julian Assange.

George Clooney și soția sa, Amal, au fost văzuți savurând un prânz pe îndelete la faimosul restaurant Jardin Tropezina în timpul vacanței lor de lux din St-Tropez.

Amal și George Clooney, vacanță romantică la St Tropez, Profimedia (3) jpg 

Mini-vacanța lor vine după ce George Clooney a încheiat filmările pentru un nou proiect în Italia și și-a luat soția, avocat pentru drepturile omului, pe Riviera Franceză și Jardin Tropezina, un club de plajă și un restaurant mediteranean din golful Pampelonne.

Amal și George Clooney, vacanță romantică la St Tropez, Profimedia (1) jpg 

Meniul restaurantului a fost conceput de bucătarul francez Jean François Piège și promite mâncăruri mediteraneene care „prezentă cele mai proaspete ingrediente locale”.

Cei doi sunt îndrăgostiți de Europa. Mai ales că cele mai romantice ieșiri ale lor au fost surprinse în Franța sau Italia.

Cuplul își petrece timpul cu precădere în trei locații importante: în Anglia, domiciliul de bază, la vila lor de lângă Lacul Como, din Italia, și în sudul Franței, cu gemenii lor, Alexander și Ella, în vârstă de șapte ani, care deja vorbesc trei limbi: engleză, franceză și italiană, motiv de mândrie pentru Clooney.

În august 2021, au achiziționat o casă în orașul francez somnoros Brignoles, la o oră de mers cu mașina la vest de Saint Tropez. Situată în județul Var din Franța, proprietatea întinsă de 425 de acri este la zece minute de proprietatea de vinuri Miraval a prietenului apropiat Brad Pitt, pe care a achiziționat-o în 2008.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95403647422791