Iulie 03, 2024
Nicole Scherzinger, dezvăluiri despre perioada când făcea parte din trupa „Pussycat Dolls”: „Munceam până la epuizare!”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicole Scherzinger s-a bucurat de un succes răsunător ca membră a trupei „Pussycat Dolls”, însă a recunoscut că a fost nevoită să facă și sacrificii. Mai exact, într-un nou interviu, ea a susținut că avea un program foarte încărcat, motiv pentru care nu se putea odihni suficient.

În cadrul unui interviu acordat recent, cântăreața în vârstă de 46 de ani a vorbit despre perioada în care făcea parte din trupa „Pussycat Dolls”, scrie profm.ro

A fost o perioadă dificilă, în care ne-am luptat cu propriii demoni și probleme. Eram mereu pe drum, niciodată nu dormeam suficient din cauza programului aglomerat”, a declarat Scherzinger într-un interviu pentru ”Sunday Times”.

„Vorbesc serios. A fost rețeta dezastrului, ca să fiu sinceră cu tine”, a mai spus ea. 

Pussycat Dolls at war over reunion tour cancellation

Ne-Yo as the Cow wins The Masked Singer

Fosta jurată a emisiunii „Masked Singer” a recunoscut că lucrurile ar fi diferite în prezent, în cazul în care ar fi nevoită să plece din nou în turneu cu trupa.

„Acum există reguli stabilite și, știi, lumea este mult mai conștientă acum”, a spus Scherzinger, adăugând: „Când eram în turneu nu era așa. Ne ghidam după ideea „muncește până la epuizare”. Mi-a fost mereu greu să adorm. Am avut mereu probleme cu somnul”, a mai spus ea.

Deși a criticat programul aglomerat pe care îl avea, ea a mărturisit că nu a avut nicio problemă cu ținutele sexy pe care obișnuia să le poarte, fapt pentru care a declarat că „nu s-a simțit deloc exploatată”, mai ales că putea să aleagă ce îmbracă.

*EXCLUSIVE* Nicole Scherzinger suffers a wardrobe malfunction in New York City!

„Poate că nu mi-au plăcut unele dintre hainele pe care le purtam, dar am avut ocazia să creez multe dintre ținută și să spun «Nu, vreau să port pantaloni»”, a explicat interpreta piesei „Don’t Cha”.

„Am vrut să arăt ca Gwen Stefani. Așa că am purtat haine în care m-am simțit puternică, iar apoi fetele au avut posibilitatea să aleagă ce-și doreau”, a mai declarat artista.

Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger a anunțat că s-a logodit pe rețelele sociale

În luna iunie a anului 2023, cântăreața a făcut publice două fotografii surprinse pe plajă, chiar în momentul în care fostul jucător de rugby îngenunchease pentru a-i pune întrebarea mult așteptată:„Vrei să fii soția mea?”

Nicole Scherzinger și Thom Evans

De asemenea, într-o altă fotografie, cântăreața, care poartă o rochie midi, cu imprimeu floral și o pălărie, își etalează mândră inelul și îi zâmbește partenerul ei care și-a pus mâinile în jurul taliei sale.

„Am spus da”, a scris Nicole în dreptul fotografiilor, iar comentariile din partea fanilor și a prietenilor nu au întârziat să apară: „În sfârșit! Să fiți fericiți!”, „Frumoși, să vă țină mult timp”, „E grozav, felicitări”, „Pare sufletul tău pereche. Să fiți fericiți!”, „Mă bucur atât de mult pentru tine și Tom, vă doresc tot binele din lume”

STUNNING Nicole Scherzinger thrills fans on social media by posing in a robe for a saucy video. 

Nicole Scherzinger takes selfies in New York City 

Nicole Scherzinger



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93053030967712