Iulie 05, 2024
Nicolae Botgros, mesaj emoționant pentru fiul său, Corneliu. Violonistul a împlinit 49 de ani
Violonistul Corneliu Botgros își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Maestrul Nicolae Botgros și-a felicitat fiul, Corneliu Botgros, cu ocazia zilei de naștere. Violonistul a împlinit 49 de ani. Celebrul dirijor a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, exprimându-și bucuria și recunoștința de a-l avea alături pe fiul său.

„Bucuria de ai spune lui Corneliu La mulți ani, este enorm de mare ... Ba mai mult, ca de curând am devenit bunic cu nepoțica Camelia, este și mai mare ... Cu siguranță, mama ta Liduța ți-ar fi spus și ea același lucru, dar… Tata, Cristi, Angela și Camelia te iubesc și îți doresc tot ce-ți dorești tu. Sănătate, sănătate și iar sănătate ... Îi mulțumesc lui Dumnezeu că ești lângă noi! La Mulți ani !!!”, a scris Nicolae Botgros pe rețelele de socializare.

Această aniversare este cu atât mai specială pentru familia Botgros, deoarece recent au avut parte de o nouă bucurie - nașterea Cameliei, fiica Angelei și a lui Corneliu Botgros.

La aniversarea sa, Corneliu Botgros a primit numeroase felicitări și urări de bine din partea fanilor și colegilor de breaslă. Mulți au apreciat devotamentul și talentul moștenit de la tatăl său, Nicolae Botgros, considerat unul dintre cei mai mari dirijori de muzică populară din România și Republica Moldova. Corneliu a continuat tradiția muzicală a familiei, aducându-și propria contribuție semnificativă la promovarea culturii și muzicii populare.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0862836837769