Iunie 19, 2024
Jeff Bezos și Lauren Sanchez, vacanță de vis cu superyacht-ul de 500 de milioane de dolari în Mykonos
Jeff Bezos și Lauren Sanchez au ajuns la Mykonos, în cadrul unei călătorii cu superyacht-ul miliardarului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jeff Bezos și Lauren Sanchez se bucură din plin de o vacanță în Grecia. O sursă a declarat pentru Page Six că cei doi au fost văzuți în Mykonos, unde au aterizat cu elicopterul lor pe superyacht-ul miliardarului, iar apoi s-au plimbat pe jos prin oraș. 

 

O sursă a declarat că a văzut cuplul în timp ce a ajuns în orașul Chora, așa cum este numit de către localnici și vizitatorii cunoscători. Aceasta a precizat că Jeff Bezos și Lauren Sanchez au ajuns în oraș cu „barca mai mică” de la superyacht-ul de 500 de milioane e dolari al miliardarului, scrie elle.ro

 

„Jeff a fost văzut venind din centrul orașului în Chora și urcând și coborând din elicopterul său pe barca sa de sprijin mai mică. Jeff păstrează barca super mare pe care locuiesc, în cealaltă parte a insulei, unde este mai puțin vânt.”

 

Sursa se referea la celebrul superyacht al celor doi, Koru, în valoare de 500 de milioane de dolari, pe care au început să călătorească vara trecută. Construcția vasului pentru magnatul Amazon a început în 2018. De asemenea, Bezos ar deține un iaht „mai mic” de 75 de milioane de dolari, Abeona: „În termeni auto, este practic același lucru ca și cum ai cumpăra un Porsche pentru a putea merge cu mașina până la garajul unde este parcat Bugatti-ul tău”), potrivit Page Six. Micuța ambarcațiune de sprijin poate găzdui 45 de persoane, inclusiv 20 de membri ai echipajului.

Bezos deține, de asemenea, o flotă de elicoptere și avioane private, plus proprietăți numeroase.

Jeff Bezos și Lauren Sanchez au mai fost văzuți în Grecia luând masa pe insula Hydra împreună cu fiul miliardarului, Preston.

Jeff Bezos and Lauren Sanchez Tanning on Deck of New $500M Superyacht

Cu siguranță, cei doi nu sunt străini de călătoriile în străinătate, deoarece în decembrie au sărbătorit cea de-a 54-a aniversare a lui Sanchez în St. Barts. Page Six a dezvăluit vestea că Bezos a cerut-o în căsătorie în luna mai a anului trecut, în timp ce se afla în sudul Franței, iar cuplul a continuat să sărbătorească într-o lungă excursie de vară în Europa la bordul iahtului de 500 de milioane de dolari al miliardarului.

Cei doi s-au logodit anul trecut

Surse din apropierea cuplului au declarat pentru varii publicații că cei doi sunt extrem de îndrăgostiți și de încântați de logodnă. Relația dintre Lauren Sanchez și Jeff Bezos a fost speculată de presă încă din ianuarie 2019, în aceeași lună în care miliardarul a anunțat divorțul de fosta sa soție, Mackenzie Scott, alături de care are patru copii.

Lauren Sanchez și Jeff Bezos nu au semnat înainte de căsnicie un contract prenupțial, motiv pentru care omul de afaceri a fost nevoit să îi ofere fostei sale soții despăgubiri în valoare de 38 de miliarde de dolari. Înțelegerea a făcut-o pe Scott a treia cea mai bogată femeie din lume.

Jeff Bezos Seen Kissing Lauren Sanchez On Yacht In Italy: Photos –  Hollywood Life

Ei nu au semnat înainte de căsnicie un contract prenupțial, motiv pentru care omul de afaceri a fost nevoit să îi ofere fostei sale soții despăgubiri în valoare de 38 de miliarde de dolari. Înțelegerea a făcut-o pe Scott a treia cea mai bogată femeie din lume.

Se pare însă că de data aceasta Jeff Bezos nu vrea să repete greșeala, și că, înainte de a merge la altar cu Sanchez, va semna un contract prenupțial ce îi va proteja averea în valoare de 140 de miliarde de dolari.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5833284854889