Iulie 01, 2024
Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Anda Adam. O rochie a cântărit 25 de kg
Anda Adam și Joseph s-au căsătorit în weekend, iar nunta a fost impresionantă. Cântăreața a schimbat mai multe rochii de mireasă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sâmbătă, 29 iunie, Anda Adam și Joseph Adam au avut parte de nunta pe care au visat-o, marcând momentul cu un eveniment spectaculos. Cântăreața, cunoscută pentru stilul său extravagant, a schimbat mai multe rochii de mireasă, impresionându-și invitații prin detalii și eleganță.

Încă de la anunțul căsătoriei religioase, Anda Adam a promis un eveniment unic și diferit de nunțile obișnuite, iar așteptările au fost depășite. Cuplul a organizat o mare petrecere la un club de fițe din Capitală, unde fiecare detaliu a fost pus la punct cu atenție. Anda Adam a uimit încă de la cununia religioasă, purtând o rochie voluminoasă, plină de pietre prețioase, care a atras toate privirile, scrie avantaje.ro

Anda Adam rochie mireasă (1) 

„Am două rochii de nuntă, făcute de Maria Japari. Vor costa în jur de 12.000 de euro. Prima este o rochie de prințesă. Conceptul nostru de nuntă este «lebanese wedding», mergem pe acest concept și pe acea idee. Este o rochiță cu care probabil că voi avea dificultăți în a mă urca într-o mașină, o să vedem cum reușim să facem asta. Cred că va trebui să facem o probă înainte ca să ne asigurăm că o să mă pot urca în mașină cu această rochiță, de unde vom pleca spre biserică. Este o ținută superbă, foarte impunătoare, cu un voal foarte lung. Mă bucur că am ocazia să port o astfel de rochie într-o zi așa specială și că o să fie o nuntă exact pe gustul și pe feelingul nostru, pentru că așa ne dorim!', a declarat Anda Adam, pentru Ciao.ro.

Anda Adam rochie mireasă (3)

Anda Adam, rochie de 25 de kilograme la cununia religioasă foto Instagram

Și a continuat: „Niciodată nu m-am mulțumit cu lucrurile simple. Sunt o persoană extravagantă, ca atare și rochițele mele de mireasă vor fi spectaculoase și de aceea am ales și un designer care să poată să facă ce îmi doresc eu pentru că nu sunt chiar așa ușor de mulțumit! Materialul primei rochițe este deosebit, nu va fi o rochiță albă, o să vă las să descoperiți culoarea, după ce o să mă vedeți'.

Anda Adam rochie mireasă (5)

Pentru petrecerea de seară, artista a optat pentru o a doua rochie la fel de spectaculoasă, dar diferită ca stil. Rochia crem, cu crăpătură pe picior și mâneci supradimensionate, decorată cu pietre prețioase a atras atenția invitaților.

Anda Adam, rochie de 25 de kilograme la cununia religioasă foto Instagram

Invitații au fost impresionați nu doar de ținutele mirilor, ci și de decorul și atmosfera evenimentului. Muzica, dansul și buna dispoziție au fost elementele centrale ale petrecerii, contribuind la o seară memorabilă pentru toți cei prezenți.

Anda Adam, rochie de 25 de kilograme la cununia religioasă foto Instagram

Anda Adam și soțul ei



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1638934612274