Iulie 03, 2024
Decolteu adânc și sacou pe pielea goală: Eva Longoria, incendiară pe coperta unei reviste

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița Eva Longoria, în vârstă de 49 de ani, a devenit protagonistă a coperții noului număr al versiunii mexicane Marie Claire. Vedeta serialului "Neveste disperate" a participat la o ședință foto, pozând fotografului Fernando Sippel în haine de designer și bijuterii ale brandului Jacob & Co.

Pe copertă, Eva apare într-o rochie roșie cu decolteu și flori albe ale casei de modă Falguni Shane Peacock. De asemenea, ea a purtat un sacou Gucci, pe pielea goală, o rochie cu trandafiri aurii pe piept de la Nicole+Felicia, un palton cu lurex de la Tory Burch, un costum cu bluză transparentă de la Dolce & Gabbana și alte haine.

Ева Лонгория/Фото: Fernando Sippel/Marie Claire

În interviu, Eva a povestit că a reușit în carieră doar datorită perseverenței, determinării și refuzului de a accepta cuvântul „nu” ca răspuns. Vedeta a subliniat că aceste calități i-au fost insuflate de părinți. "Ei m-au învățat că, lucrând din greu, pot realiza orice. Învățați din greșeli, știți să vă ridicați după cădere, acceptați refuzul și nu stați cu mâinile în sân așteptând oportunități, ci faceți totul pentru a crea propriile voastre oportunități."

Ева Лонгория/Фото: Fernando Sippel/Marie Claire

Eva Longoria a făcut o pauză în cariera de actriță și, în acest timp, a reușit să-și prezinte debutul regizoral, filmul "Flamin' Hot". Anul acesta, actrița revine pe ecrane cu rolul principal într-un nou serial "Pământul femeilor", unde va juca rolul unei mondene care este nevoită să fugă împreună cu mama și fiica ei din New York într-un sat spaniol.

Ева Лонгория/Фото: Fernando Sippel/Marie Claire

"Pur și simplu am simțit că a venit timpul să revin. Mi s-au oferit câteva programe de televiziune care nu mi-au atras atenția și nu mi s-au părut proaspete și inovatoare. Mi-am dorit să fac ceva nou și interesant și atunci am spus: vreau să joc în Spania", a povestit Eva despre participarea în proiect.

La sfârșitul lunii iunie, Eva Longoria a participat la un eveniment de modă de amploare, Vogue World, la Paris. Actrița a venit la spectacol într-o rochie neagră mulată cu bretele argintii.

Ева Лонгория/Фото: Fernando Sippel/Marie Claire 

Ева Лонгория/Фото: Fernando Sippel/Marie Claire



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1746444702148