Iulie 03, 2024
Dwayne Johnson, gest care a emoționat o lume întreagă! A îndeplinit dorința unei fetițe de patru ani grav bolnavă

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dwayne Johnson, supranumit „The Rock”, care a sonorizat zeul în filmul de animație Disney „Moana”, a adus zâmbetul pe fața unei fetițe grav bolnave. El i-a cântat o melodie.

Actorul a publicat un videoclip pe pagina sa, la cererea unei fundații caritabile. „Am primit o solicitare pe care trebuie să o împărtășesc cu voi, oameni buni. Aceasta este o cerere specială numită „dorință urgentă”. O dorință urgentă înseamnă că timpul pur și simplu nu este de partea noastră”, a explicat Dwayne.

Fetița de patru ani, a cărei dorință urgentă a fost îndeplinită de Johnson, se află într-un hospice la domiciliu. Ea se uită la „Moana” în fiecare zi. Tatăl ei a fost cel care a cerut o mică minune de la fundație.

„Vă mulțumesc foarte mult că mi-ați permis să vă îndeplinesc dorința. Am cântat „You’re Welcome” așa cum nu a mai fost cântată niciodată. Sper că ți-a plăcut, Lily, ești atât de specială!” — a spus actorul fetiței.

VIDEO AICI

Recent, o altă vedetă din „Furios și iute”, Vin Diesel, a îndeplinit visul unui băiețel cu leucemie. Băiețelul este convins că seamănă cu actorul deoarece și el și-a pierdut părul. Înduioșat, Diesel a aflat despre asta de pe internet și s-a întâlnit personal cu copilul.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1821513175964