Iulie 03, 2024
Ce chipeș e Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu. Va împlini 20 de ani, iar urmăritorii zic că el seamănă leit cu Tom Cruise
Ayan Schwartzenberg va împlini în luna august 20 de ani și este foarte chipeș. Fanii sunt de părere că el seamănă leit cu Tom Cruise, iar de ceva timp fiul Mihaelei Rădulescu s-a mutat singur în Statele Unite ale Americii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Imaginile cu Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu și al fostului ei soț, Elan Schwartzenberg, sunt destul de rare, el preferând să stea departe de atenția publicului. Însă vedeta TV, pune din când în când pe rețelele de socializare imagini cu fiul ei cu care se mândrește foarte tare. Așa s-a întâmplat și în vara anului trecut, de ziua lui, când Mihaela a publicat niște fotografii emoționante cu tânărul, care a suferit o transformare remarcabilă, mai ales de când a început să practice sport în mod regulat.

Prin intermediul postărilor pe rețelele de socializare, Ayan a arătat că a fost înzestrat cu o formă fizică impresionantă. Fotografiile publicate au atras atenția fanilor și prietenilor săi, care au fost uimiți de schimbarea vizibilă. Pasul către o viață sănătoasă și activă prin practicarea sportului în mod constant a contribuit la dezvoltarea fizică și mentală a tânărului, scrie avantaje.ro

Mihaela Rădulescu a subliniat importanța acestui stil de viață de-a lungul timpului și este bucuroasă să vadă că fiul ei a ținut cont. Transformarea lui Ayan îl aduce în prim-plan drept un exemplu de inspirație pentru tineri, evidențiind beneficiile unui stil de viață activ și echilibrat. Prin pasiunea sa pentru sport, Ayan a reușit la doarr 19 ani să-și contureze o personalitate puternică.

ayan mihaela-radulescu-7

Mihaela Rădulescu a arătat mândria și iubirea sa față de fiul său printr-o postare pe rețelele sociale, pe 1 august, anul trecut, de ziua lui Ayan.

„Cei mai buni 19 ani (și nouă luni) din viața mea. Și continuă… O mamă mândră. Extrem de mândră!', a scris Mihaela Rădulescu în dreptul fotografiei în care apare alături de fiul ei.

Ayan-fiul-Mihaelei-Radulescu-2 

Ayan-fiul-Mihaelei-Radulescu-3 

Ayan-fiul-Mihaelei-Radulescu-4 

mihaela-radulescu-si-ayan-2 

Ayan s-a mutat singur în America

Într-un interviu acordat Amaliei Enache pentru Hope and Homes for Children Romania, vedeta a povestit că nu a fost pregătită pentru decizia fiului de a se stabili în America, însă a fost de acord.

Mihaela Rădulescu a mărturisit însă că suferă enorm după ce băiatul său a plecat de acasă. Ayan este un adolescent inteligent care a fost acceptat la două facultăți foarte bine cotate din SUA și s-a mutat în America, însă mama lui nu se poate obişnui cu această idee.

Părinţii lui Ayan nu au vrut ca acesta să plece în străinătate

Mihaela Rădulescu a recunoscut în la podcastul Amaliei Enache că i-a fost foarte greu în momentul în care fiul său i-a spus că vrea să plece, dar cu toate acestea este mândră de tot ce a reuşit Ayan să realizeze până în acest moment.

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povesteam de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea', a povestit Mihaela Rădulescu.

mihaela-radulescu-si-ayan-3

Se pare că şi tatăl lui Ayan a susţinut această idee.

„Şi eu, şi tatăl lui (Elan Schwartzenberg, n.r.) eram total împotriva ideii de învăţământ în altă ţară. Pentru nimic în lume, la noi nu exista această variantă. Mie să-mi plece copilul de acasă, cine ştie unde? Tătăl lui era de aceeaşi părere, n-am crezut niciunul dintre noi că ar trebui să plece de acasă până la 18 ani, sub niciun motiv. Dar iată că el a venit să ne spună că el vrea să facă asta', a mai completat vedeta.

„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă.

mihaela-radulescu-si-ayan-1

Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate.

Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile', a mai precizat vedeta, la podcastul Amaliei Enache.

Mihaela Rădulescu: „Mi-e greu să mă desprind'

Mihaela Rădulescu nu s-a putut obişnui cu ideea că fiul ei este departe de ea. Ayan s-a mutat de ceva timp în New Jersey, acolo unde s-a acomodat destul de rapid.

„Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo… Eu am făcut exces în a păstra lucrurile copilului meu, pe unele le-am transformat în obiecte de artă în capul meu, nişte instalaţii, nişte tablouri cu prima pereche de papuci, prima scrisoare pe care mi-a scris-o, avem şi o capsulă a timpului, pe care într-o zi o s-o deschidem împreună.

Mi-e greu să mă desprind, la mine e o întârziere în a mă desprinde de vârstele lui, am rămas cu un delay…', a mai explicat Mihaela Rădulescu.

mihaela-radulescu-si-ayan-1

Mihaela regretă că nu a avut mai mulți copii


Potrivit Libertatea, vedeta ar fi încercat de mai multe ori să rămână însărcinată. Ar fi vrut, la un moment dat, să și adopte, însă nu a fost să fie.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante.

Rămân, pentru moment, la unul și bun', a spus Mihaela Rădulescu, potrivit Libertatea.

ayan-fiul-mihaelei

Nici acum nu este prea târziu, însă vedeta TV susține ca lucrurile ar fi stat cu totul diferit în tinerețe, relatează website-ul Spynews, citat de Libertatea. Sunt bune și alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă și simt că n-aș fi dat greș cu încă vreo doi, trei copii', a adăugat vedeta. Mihaela Rădulescu trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.

Vedeta îl are pe Ayan din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9949905872345