Iunie 12, 2024
Inna, imagini incendiare din vacanță. Artista a renunțat la inhibiții și s-a pozat fără sutien
Inna, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe din România, nu se sfiește să-și arate silueta de invidiat și face furori de fiecare dată cu felul în care arată pe internet. Artista a publicat pe rețelele de socializare imagini incendiare din vacanță, în care apare fără sutien.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Inna a apărut în cele mai fierbinți ipostaze. Artista a renunțat la inhibiții și s-a pozat fără sutien, doar în slip. Cum îi ține mereu la curent cu detalii atât din viața profesională, cât și din cea personală pe fanii săi, ea a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Cântăreața apare pe plajă, arătându-și trupul fără cusur, pozele fiind făcute, cel mai probabil, de iubitul ei, Deliric. Vedeta pare ca nu are nicio inhibiție și se distrează din plin în vacanță.  „De ce Inna?”, e întrebarea retorică scrisă de artistă, scrie click.ro

„Toată lumea este de acord că ai un corp sexy, dar încrederea ta neînfricată de a poza așa este ceea ce te face cu adevărat sexy”, „O fată atât de talentată, de asemenea, cu un corp atât de frumos”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Inna, fără sutien în vacanță

De asemenea, se pare că o altă artistă de la noi a admirat-o pe Inna: „Din dragoste pentru frumos”, este comentariul lăsat de către Lora.

Inna, topless la plajă / foto: Instagram

Nu este prima dată când Inna îi bucură pe fani cu imagini în care își arată silueta perfectă. Chiar cu câteva zile în urmă, cântăreața a bifat încă o apariție provocatoare, fiind surprinsă în timp ce se plimba pe skateboard, însă nu oricum, ci într-un costum de baie îndrăzneț.

Inna, topless la plajă / foto: Instagram

Doar cu un bikini negru, pe care l-a asortat cu un top alb cu dungi negre, o șapcă albastră și pantofi sport albi, Inna a primit nenumărate complimente legate de silueta ei, dar și de bronzul pe care l-a obținut în timpul vacanței.

Inna, topless la plajă / foto: Instagram

„Cea mai frumoasă și cea mai sexy fată din lume”, „Impresionezi cu fiecare apariție”, „Ce corp, ce bronz! Ador”, au spus și atunci internauții.

Inna, topless la plajă / foto: Instagramconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93658995628357