Mai 23, 2024
La 61 de ani, Demi Moore face ravagii la Cannes și cu filmul horror în care joacă, și cu silueta de adolescentă
Pentru Demi Moore, timpul parcă se scurge invers. Celebra actriță a atras toate privirile pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes, unde a mers cu un film înfiorător de bun, spun criticii, dar și cu câteva ținute memorabile. Cum a apărut, la premieră, fosta soție a lui Bruce Willis.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Demi Moore se află pentru prima dată pe afişul unui lungmetraj selectat la Festivalul de la Cannes, „The Substance”, un film horror regizat de franțuzoaica Coralie Fargeat, scrie AFP. Pelicula a fost prezentată în competiţia oficială duminică, 19 mai, iar Demi a strălucit pe covorul roșu, spre deliciul fotoreporterilor. Este lesne de observat cât de bine îi stă părul, cât de întinsă îi este pielea, cât de fine și de puține sunt ridurile. Fosta soție a lui Bruce Willis a impresionat însă și cu produsul muncii ei, filmul, nu doar cu apariția de divă, scrie libertateapentrufemei.ro

Ce rol joacă Demi Moore în filmul horror „The Substance”. De ce apare goală

În pelicula regizată de Coralie Fargeat, Demi Moore o joacă pe Elisabeth Sparkle, o prezentatoare TV obsedată de tinerețe, speriată de bătrânețe, care apelează la un drog de pe piața neagră. Substanța respectivă, care dă și titlul filmului, îi permite acesteia să dezvolte o versiune a ei mai bună, mai tânără, mai frumoasă, mai capabilă.

M - Montée des marches du film « Kinds of Kindness » lors du 77ème Festival International du Film de Cannes

Versiunea mai tânără și îmbunătățită a lui Demi, interpretată în film de Margaret Qualley, va ajunge să se confrunte cu un producător TV grobian și misogin, jucat în film de actorul Dennis Quaid.

MPP - "Kinds Of Kindness" Red Carpet - The 77th Annual Cannes Film Festival - 17 May 2024

Singura condiţie pentru ca Elisabeth și avatarul ei să funcționeze bine este să își împartă timpul echitabil în lumea exterioară. De aici apar, însă problemele. Filmul vorbește despre masculinitate toxică, despre stima de sine scăzută a femeilor, despre mirajul de a fi „veșnic tânăr’.

M - Montée des marches du film « The Substance » lors du 77ème Festival International du Film de Cannes

Filmul cu Demi Moore, aplaudat 11 minute, în picioare

Pelicula a fost bine primită de critici, iar pe Demi a scos-o din zona de confort, spune ea, deși a mai avut scene nud în trecutul ei cinematografic. Actrița a justificat nuditatea frontală din „The Substance”, la conferința de presă de la Cannes, „spunând că a necesitat multă vulnerabilitate și naturalețe și că a fost ceva ce a simțit că trebuia să facă, pentru a spune povestea”. „Din fericire, regizoarea Coralie Fargeat a abordat totul cu sensibilitate, stabilind o bază comună de încredere reciprocă”, a mai spus Demi, potrivit Paris Match.

Horror-ul satiric și feminist a avut un asemenea impact, încât în seara proiecției a primit ovații timp de 11 minute, informază tmz.com. Cannes nu este străin de aplauze entuziaste, dar aceastea le depășesc pe toate. Este cea mai lungă ovație a festivalului de până acum, în acest an, mai scriu jurnaliștii.

Cannes Kinds Of Kindness Premiere



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81151103973389