Iunie 24, 2024
Bianca Censori, apariție topless la un restaurant din Paris. Soția lui Kanye West nu are limite
Bianca Censori a atras privirile tuturor în timp ce se îndrepta spre un restaurant din Paris acoperită doar de câteva benzi tip bandaj.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bianca Censori a încercat unul dintre cele mai extreme look-uri de până acum, când aproape că și-a dezgolit sânii pentru o cină la Paris. Modelul, în vârstă de 29 de ani, devenită soție și muză a lui Kanye West, a fost văzută într-o ținută ultra-revelatoare, în care a renunțat la un top în favoarea unor bretele tip bandaj care îi acopereau foarte puțin din bust.

Bianca Censori, o nouă ținută controversată

Bianca a fost văzută ieșind dintr-o furgonetă care o dusese la un restaurant unde se întâlnea cu rapperul de 47 de ani pentru cină. După ce a alternat între părul ei natural și șuvițele vopsite blond platinat, tânăra a afișat un păr dezordonat, de culoare roz bubblegum, care îi ajungea până la umeri în într-o coafură tip wet look, scrie elle.ro

 

 

Ea a debutat cu acest look colorat la începutul acestei săptămâni, în timp ce își petrecea timpul în Franța alături de soțul ei, dar aspectul dezordonat a primit în mare parte recenzii negative din partea fanilor de pe rețelele de socializare. Bianca a fost văzută pentru prima dată cu părul ei de culoare roz la show-ul PROTOTYPES Menswear primăvară/vară 2025, miercuri, la Paris.

Ținuta ei controversată de joi seară părea să fie dintr-o singură bucată. Bianca Censori avea pe ea o pereche de pantaloni scurți bej cu talie joasă care îi ajungeau până sub genunchi, dar erau de fapt construiți din benzi bej înfășurate în jurul picioarelor. În pantalonii improvizați era vizibilă o singură bandă care susținea bretelele ei, care treceau în spatele gâtului ei în stil halter și nu lăsau aproape nimic ascuns, aceasta acoperindu-i parțial sânii.

Ea a completat look-ul minimalist cu un set de pantofi cu toc bej asortate, cu barete din plastic transparent. Bianca se îndrepta spre popularul restaurant Gigi Paris pentru a se întâlni cu soțul ei, Kanye. A fost o mișcare surprinzătoare pentru ea să continue să poarte ținute aproape explicite, deoarece anterior s-a pus în pericol de a încălca legile privind indecența în timpul unei călătorii anterioare la Paris, în februarie.

La momentul respectiv, ea purta un set de ciorapi transparenți, fără lenjerie intimă, care îi expunea aparent zonele intime. Deși soțul ei nu a fost văzut alături de ea în timp ce se îndrepta spre restaurant, el a însoțit-o cu o zi înainte, când a debutat cu părul roz la show-ul PROTOTYPES Menswear primăvară/vară 2025.

Deși, din punct de vedere tehnic, miercuri și-a acoperit mai mult pieptul cu costumul bej, acesta era suficient de transparent pentru a expune o mare parte din partea superioară a corpului. Ca de obicei, Kanye a contrastat-o pe soția sa cu un costum sport alb.

Kanye West, acuzat de agresiune sexuală

Rapperul a renunțat în mare parte la cagule și măști după ce le-a purtat intens în ultimii ani, dar a avut o revenire la acele look-uri cu o mască albă din plasă care i-a ascuns complet identitatea.

 

La începutul acestei luni, fosta asistentă a lui Kanye, Lauren Pisciotta, a intentat un proces de hărțuire sexuală împotriva lui. De asemenea, ea l-a acuzat pe rapper de concediere abuzivă, precum și de încălcarea contractului. După ce a fost dat în judecată de fosta sa angajată, rapperul, căruia i se mai spune și Ye, a ripostat în special și a susținut că a fost concediată din cauza unui comportament „lasciv și nebunesc” și că a cerut, de asemenea, un salariu uriaș de 4 milioane de dolari.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81631803512573