Iunie 27, 2024
Delia a încins internetul. Fotografia controversată, criticată de fani
Face ce face și este din nou în atenția publicului, de această dată, poza care a încins spiritele este una extrem de provocatoare. Delia care de regulă a obișnuit publicul cu drumeții sau ținute largi, a apărut pe Instagram, pare că fără lenjerie intimă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Practic fundul vedetei poate fi admirat în toată splendoarea. Desigur că în doar câteva ore, fotografia a stârnit un val de reacții. Unul dintre cei care a comentat la poză este Micutzu, acesta a scris: ”așa-s și eu după 2-3 drumeții”.

În replică, internauții i-au cerut acestuia dovada cu posteriorul. ”Avem și noi, dar nu-l arătăm că nu-i așa frumos ca al tău uuu. Are cu ce, mă” a scris o internaută. ”Pentru cine nu s-a prins, (mulți de altfel) poza este un pamflet. Și o demonstrației a Deliei pentru cât suntem de hateri și de ipocriți! ”Vai, numai haine lălâie, ce hal de a se îmbrăca” Vai, ce indecent! Așa ceva”, a scris o altă internaută ironic, scrie evz.ro

<<”Luați cu pâine” Bine, Delia, din când în când mai trebuie postată și câte o poză de acest gen (pentru toți fraierii și toate frustratele)! Oricum gura lumii nu poți să o astupi, mereu vor fi comentarii! Ba că ești prea îmbrăcată și cu haine largi și nu ești deloc femină, acum ești prea dezbrăcată. Ești bombă oricum!//>//>, a scris o altă internaută.

Delia 

Zeci de mii de like-uri în câteva ore

Un alt fan al Deliei a remarcat faptul că poza în cauză a strâns zeci de mii de like-uri în timp record. ”Delia pe munte: 8.000 de like-uri și 25 de comentarii. Delia cu pielea la vedere: 33.000 de like-uri și 600 de comentarii. Show must go on”, a remarcat acesta.

Unul dintre internauți a întrebat-o pe vedetă de ce nu închide comentariile, iar aceasta răspuns clar că ar rămâne fără motiv de distracție. Cert este că în continuare poza vedetei face ravagii pe Instagram.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0939781665802