Iunie 28, 2024
Iuliana Beregoi, sexy la piscină. Imaginile în costum de baie au stârnit admirație: „Arăți fantastic!”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Muzica a propulsat-o pe Iuliana Beregoi în topul celor mai apreciate artiste contemporane, dar nici aspectul fizic nu se lasă mai prejos. La doar 19 ani, Iuliana reușește să atragă atenția la fiecare apariție, iar milioanele de fani sunt mereu nerăbdători să o vadă în cele mai îndrăznețe ipostaze.

De când a împlinit 18 ani, tânăra artistă din Republica Moldova profită de orice ocazie pentru a-și etala silueta. Investind mult timp în antrenamentele de la sala de fitness, Iuliana și-a sculptat un abdomen de invidiat. Recent, ea a postat pe Instagram un videoclip în care apare la piscină, îmbrăcată într-un costum de baie atrăgător.

În videoclip, Iuliana este surprinsă relaxându-se la piscină, purtând un costum din două piese. Ținuta a fost completată de două coliere argintii și două brățări elegante. Reacțiile fanilor au fost rapide și entuziaste, mulți apreciindu-i formele și lăudându-i aspectul fizic. „Ce siluetă, arăți fantastic!”, a comentat unul dintre fani, rezumând perfect opinia generală. 

 

 

Video aici



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2392301559448