Iunie 26, 2024
Singură și tristă la Paris. Jennifer Lopez, de nerecunoscut la show-ul Dior haute couture
Diva latino s-a alăturat unor vedete precum Laetitia Casta și Rosamund Pike, dar fără a mai fi la fel de efervescentă ca de-obicei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În mod clar, lucrurile nu merg bine pentru Jennifer Lopez, oricât ar vrea să pozeze în femeia de succes atât în carieră, cât și în viața personală. Problemele din mariajul mult visat cu Ben Affleck, iubitul pe care l-a regăsit după 20 de ani de pauză, i se citesc deja pe chip. Iar faptul că a ajuns singură în Orașul Iubirii, la Paris, chiar și cu „treburi oficiale” - contracte de imagine și invitații de nerefuzat - n-a ajutat prea mult, deși o pauză de la conflictul de acasă se impunea, scrie okmagazine.ro

Abătută, fără chef să stea prea mult la poze și refuzând să vorbească cu presa, Jennifer Lopez și-a făcut apariția la show-ul Dior haute couture, printre alte vedete de top. Alegerea ei vestimentară a fost, ca de-obicei, una fără cusur: o rochie de culoare camel, cu centură, decolteu asimetric și fustă A-line, purtată cu un sacou asortat și accesorizată cu sandale aurii cu toc înalt, mănuși negre de operă, o geantă neagră matlasată și ochelari de soare negri. Părul ei a fost aranjat într-un coc, cu câteva șuvițe care îi încadrau fața.

Jennifer Lopez la show-ul Dior de la Paris. FOTO: Instagram 

Jennifer Lopez la show-ul Dior de la Paris. FOTO: Instagram 

Jennifer Lopez la show-ul Dior de la Paris. FOTO: Instagram 

Jennifer Lopez la show-ul Dior de la Paris. FOTO: Instagram 

Jennifer Lopez la show-ul Dior de la Paris. FOTO: Instagram 

În primul rând, o serie de alte celebrități au avut onoarea de a participa la eveniment,  precum Laetitia CastaRosamund Pike (sosită de mână cu partenerul ei, Robie Uniacke), Jisoo din grupul K-pop Blackpink (care a purtat o rochie gri din cadrul show-ului Dior Cruise 2025), Doja Cat, fosta jucătoare de tenis Venus WilliamsKelly RutherfordNatalia Vodianova și Deva Cassel, care a fost văzută duminică pe podiumul Vogue World.

Maria Grazia Chiuri și-a dezvăluit noua colecție haute couture pentru Dior într-un cadru inspirat de sport și diversitate, în omagiu adus artistei americane Faith Ringgold. În inima Muzeului Rodin, ea a prezentat siluete care arătau ca niște zeițe. Cu un mix de culori neutre, pantofi spartani, franjuri, paiete și drapaje, ea și-a uimit publicul.

Figura ei spune întreaga ei poveste de acasă. FOTO: Instagram



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56897807121277