Septembrie 27, 2024
Strigătul ansamblului Hecenii: „Ce trebuie să facem ca să fim auziți?” Încă nu au un spațiu pentru antrenament

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Visul ansamblului „Hecenii”, care a luat Golden Buzz-ul la concursul „Românii au Talent” și au adus faimă Moldovei, rămâne în continuare nerealizat. Deși succesul lor pe scena talentelor a fost remarcabil, echipa se confruntă cu o problemă majoră: nu dispune de un spațiu adecvat pentru antrenamente. Conducătorul ansamblului „Hecenii”, Dionisie Cobîlaș a venit cu un mesaj pe rețelele de socializare.

",,Hecenii,, un fenomen apărut din cenușă pentru a ne face mândri de ceea cine suntem,un grup de copii care au ales o altfel de copilărie pentru a demonstra ceva acestei lumi.

Pe parcursul a jumătate de an, de când a pornit totul, am fost întrebat de nenumărate ori, ce s-a schimbat la noi?

Am chibzuit, și am înțeles cu recunoștință maximă ca s-a schimbat totul,radical, am primit aprecieri în avans pentru tot ce am făcut și ce urmează să facem, am reușit să facem cunoștință cu oameni frumoși nu doar la chip dar și la suflet, am reușit să vedem această lume cu alți ochi, am înțeles că suntem mai puternici atunci când suntem uniți, am înțeles că involuntar i-am unit pe toți..

Unicul lucru care nu s-a schimbat, sunt condițiile în care se antrenează copii, am făcut o mică pauză și ne-am întrebat, oare aici am vrut să ajungem, ce ar mai trebui să facem ca să fim auziți?

Tot ce ați urmărit pe parcursul acestui an nu a fost pentru like-uri, comentarii, vizualizări, recunoaștere, faimă, nu am dorit să fim primul ansamblu folcloric care a reușit să ajungă în finala Românii au talent, am dorit să lăsăm ceva în urma noastră, să demonstrăm că pentru a schimba lucrurile este nevoie doar de un scop și multă muncă, am dorit să devenim un exemplu viu pentru toți tinerii din această țară realizând că va veni ziua când vom deveni și noi spectatori, ziua în care se va termina tot, când vom pleca fără nimic, înafară de amintiri!

Vrem să lăsăm un semn că am fost, vrem să permitem să rămână din noi un colț de poveste, pentru frații noștri pentru copiii noștri, și pentru copiii copiilor noștri!

Noi suntem ,,Hecenii,, și visul nostru încă nu este realizat...", a scris Dionisie Cobîlaș pe pagina sa de Facebook.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78739166259766