Iunie 24, 2024
Reteta virala de salata de castraveti cu iaurt de pe TikTok. Cum sa-ti faci cel mai fresh si simplu preparat al verii
Cea mai simpla si gustoasa salata pe care o poti pregati in aceasta vara!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu siguranta ai vazut reteta virala de pe Tiktok: salata de castraveti cu iaurt. Este o reteta nu doar simpla, ci si delicioasa si sanatoasa. Iata cum se prepara!

Ingrediente necesare

Pentru a pregati aceasta salata de castraveti cu iaurt, ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 2 castraveti proaspeti
  • Un sfert de legatura de marar proaspat
  • 150 de grame de iaurt grecesc
  • Sare si piper dupa gust
  • Zeama de lamaie

Mod de preparare

Incepe prin a spala bine castravetii. Daca preferi, poti sa-i decojesti partial sau complet. Taie-i in felii subtiri sau in cuburi mici, in functie de preferinta ta. Toaca mararul proaspat si adauga-l peste castraveti. Adauga iaurtul, zeama de la o jumatate de lamaie, asezoneaza cu sare si piper dupa gust si amesteca bine toate ingredientele, scrie andreearaicu.ro

Recomandarea mea este sa lasi salata de castraveti sa stea la frigider timp de 10-15 minute inainte de servire, pentru ca aromele sa se intrepatrunda si sa se intensifice.

Pasi extra

Poti adauga si felii subtiri de morcov, astfel incat sa ma pot bucura de si mai multi nutrienti, dar fara sa complic prea mult reteta. De asemenea, pentru un plus de prospetime, poti adauga frunze de menta tocate marunt sau putina lamaie rasa. Iar daca iti doresti un gust care sa te duca cu gandul direct la un tzatziki delicios servit pe o plaja in Grecia, poti adauga si putin usturoi zdrobit.

VIDEO AICI



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88507270812988