Iunie 24, 2024
Soțul infidel nu îi acordă divorțul lui Shannen Doherty, bolnavă de cancer, pentru a evita să plătească pentru tratamentul ei

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița a rămas rapid fără economii din cauza procedurilor costisitoare. Iar fostul ei soț întârzie procesul de divorț și îi folosește conturile.

În martie 2015 viața lui Shannen Doherty s-a transformat într-un coșmar. Vedeta serialului "Bewitched" a recunoscut că medicii i-au descoperit cancer, și într-un stadiu destul de neglijat. Medicii au diagnosticat-o pe actriță cu cancer la sân, dar tumoarea se răspândise deja la ganglionii limfatici. Doherty a fost supusă chimioterapiei și radioterapiei, a suferit mai multe intervenții chirurgicale, iar în 2017 a anunțat că cancerul era în remisie. Din păcate, trei ani mai târziu, boala a revenit: în iunie 2023, cancerul s-a răspândit la creier, iar în noiembrie - deja la oase.

Шеннен Доэрти 

Cancerul lui Shannen Doherty progresează, dar actrița nu renunță. Ea încearcă un tratament experimental, dar acesta necesită cheltuieli financiare prea mari. În cinema, din motive de sănătate, vedeta nu mai joacă, iar economiile ei se topesc rapid. Acum primește drepturi de autor pentru difuzarea serialului "Charmed" la televiziunea prin cablu, dar în curând serialul este planificat să fie scos din emisie. Folosește conturile lui Shannen Doherty și cheltuie bani din ele continuu și al treilea soț al actriței - fotograful Kurt Isvarienko. În aprilie 2023, vedeta a depus o cerere de divorț, dar documentele oficiale nu au fost oficializate.

Шеннен Доэрти 

Acum actrița susține că soțul ei întârzie în mod conștient procedura de divorț pentru a nu fi nevoit să plătească pensie alimentară. Doherty a intentat un proces prin care cere să i se acorde 15 mii de dolari. Toată această sumă intenționează să o cheltuiască pe tratament medical.

"El așteaptă ca eu să mor pentru a nu fi obligat să plătească pensie alimentară pentru întreținerea mea. Între timp, el continuă să își trăiască viața și se sustrage responsabilităților față de soția sa muribundă, cu care a petrecut mai mult de 11 ani împreună", asigură Doherty.

Курт Исваринко и Шеннен Доэрти 

Курт Исваринко и Шеннен Доэрти 

Shannen Doherty și Kurt Iswarienko s-au căsătorit în 2011. Această căsătorie a fost a treia a actriței, iar după nuntă a recunoscut că a găsit în sfârșit dragostea adevărată. Din păcate, această poveste de dragoste nu s-a încheiat cu cuvintele "au trăit împreună fericiți până la adânci bătrâneți". În 2023, vedeta din "Bewitched" a intentat divorț pentru că a aflat despre infidelitatea soțului ei.

S-a dovedit că timp de mai bine de doi ani, timp în care actrița s-a luptat cu o boală teribilă, fotograful a avut o aventură pe ascuns. Shannen a aflat în ajunul unei intervenții chirurgicale majore.

"M-am simțit atât de trădată", a spus Doherty cu lacrimi în ochi.

Acum, actrița își vinde colecția de mobilă veche, pe care a strâns-o de-a lungul anilor. Ea recunoaște că vrea să îi lase o sumă de bani mamei sale, pentru ca în cazul morții ei să nu trebuiască să se gândească la cheltuieli.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1024150848389