Septembrie 19, 2016
După divorț, Brad Pitt va locui în Croația
Cea mai frumoasă pereche a Hollywoodului nu face față crizei relației.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mass-media străină îi «divorțează» încă o dată pe Angelia Jolie și Brad Pitt. Iquisitr susține că ambii  s-au consultat deja cu avocații lor despre divorț și aceștia au de gând să se despartă curând. Mai mult, Brad Pitt nu doar divorțează de Angelina, dar are planuri să se mute cu traiul în Europa.


După datele tabloidului, cearta dintre soți, înainte de-a doua aniversare a căsniciei lor, n-a trecut fără consecințe. Soții au sărbătorit această zi separat nu întâmplător. Jolie se aștepta ca Brad să sărbătorească această zi cu familia, dar cu doar câteva zile înainte de ziua x, între ei a trecut încă o dată «pisica neagră» și Brad a plecat în Croația cu prietenii lui unde a petrecut câteva zile. Angelina a rămas acasă cu copiii. 

Printre altele, conform National Enquirer, Brad a plecat în Croația nu pur și simplu, acesta și-a căutat o locuință nouă. Mai mult decât atât, în apartamentul pe care și l-a ales actorul nicidecum nu poate să încapă familia lui numeroasă. Tabloidele au dedus că noua locuință va fi un refugiu pentru Brad după divorțul controversat și împărțirea averii în sumă de 400 de milioane de dolari.

Rcent, Brad Pitt a confirmat indirect intenția lui de a pleca în Croația. Problema constă în faptul că actorul a obosit de munca de la Hollywood și acesta demult visează la cariera de arhitector. Actorul, după cum s-a dovedit, demult planifică să se ocupe de construirea unor hoteluri care nu ar înrăutăți deloc litoralul Croației. 

Cu toate acestea, dacă e să numărăm de câte ori presa «a divorțat» cuplul de la Hollywood, n-o să ajungă degetele de la mâini. Dar nici nu se poate de ignorat faptul că ultimul an, conform presei străine, n-a fost unul dintre cei mai ușori pentru Brad Pitt și Angelina Jolie.



citeste și
SQL exec time = 0.64892554283142