Septembrie 19, 2024
Cadoul de milioane primit de prințul Harry de ziua lui. Un ajutor financiar nesperat
Presupusele probleme de bani ale Prințului Harry și Meghan Markle s-ar putea termina, acum când prințul ar fi primit un cadou de milioane. Faptul că a împlinit 40 de ani ar fi adus la pachet și o moștenire frumușică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Milioane la 40 de ani

Mai multe surse spun că Harry se bucură de o moștenire de 10 milioane de dolari după ce a împlinit 40 de ani luna aceasta. După cum a raportat In Touch, Harry a moștenit milioanele dintr-un fond fiduciar înființat de regretata străbunica sa, mama regretatei Regine Elisabeta. Banii urmau să îi revină la împlinirea a 40 de ani. Acest fond fiduciar a fost creat special pentru strănepoții ei și a fost conceput pentru a fi distribuit în două părți, scrie evz.ro

printul Harry și Meghan Markle 

Prima a fost primită la împlinirea vârstei de 21 de ani, iar restul la 40 de ani. Această moștenire este mai mare decât a primit fratele său, Prințul William. Asta pentru că William va moșteni mai mult de la Ducatul de Cornwall, datorită rolului său de viitor rege. „A fost un mod prin care Regina Mamă putea să-și pună deoparte bani pentru când strănepoții ei erau mai mari.

Salvarea a venit de la străbunică

Și un mod de a-și transmite o parte din averea ei într-un mod eficient din punct de vedere fiscal”, a explicat o sursă pentru The Times. „A fost o modalitate prin care o parte din averea ei putea fi pusă de o parte pentru ei.” Informațiile cu privire la presupusele probleme cu banii lui Harry și Meghan au fost răspândite de luni de zile.

Dacă această informație se confirmă, se pare că cei doi nu vor trebui să-și facă griji pentru bani, cel puțin pentru moment. Cu toate acestea, ar fi înțelept să aibă grijă la modul în care cheltuie banii. Până în acest moment aceștia ar fi cheltuit zeci de milioane de dolari, fără să producă nimic viabil.



citeste și
SQL exec time = 0.8870005607605