Septembrie 19, 2024
Evenimente la care puteți să mergeți în acest Weekend

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Începeți weekend-ul cu o ieșire la cinema. “Alive in Mo…” este un film autohton despre cât de departe merge un om pentru a-și urma visele.

Când? Vineri ora 19:00 (20 septembrie) și sâmbătă (21 septembrie) ora 18:00, la teatrul “Radical”.

Sâmbătă dimineața, la ora 11:00, mergeți cu picii voștri la un spectacol interactiv prezentat de “Teatrul Clounella”.

“Povestea Micului Prinț” va fi prezentat într-un mod distractiv, astfel încât și celor mai mici spectatori să le placă această ieșire la teatru.

Dăcă aveți nevoie de un pic de comedie „picantă” în viața voastră, mergeți sâmbătă, 21 septembrie, ora 16:00 la „Roastul lui Alexandru Comerzan”.

Roast-ul este un format în care comedianții își spun glume răutăcioase și nimeni nu se supără.

Dăcă aveți nevoie de o scurtă escapadă în natură, în această sâmbătă, la ora 15:00 îmbinați utilul cu plăcutul. Mergeți la “Sărbătoarea Recoltei la VINIUM estate, în satul Sociteni. Acolo veți avea ocazia să profitați de frumusețea naturii și să vă delectați cu bunătățuri tomnatice.

Sâmbătă, 21 septembrie, ora 17:00, în incinta teatrului „Eugene Ionesco” se va derula spectacolul “Omul care aduce ploaia”, prezentat de Teatrul Național din Bălți, în cadrul Reuniunii Teatrelor Românești.

„Este un spectacol despre cum să nu-ți pierzi speranța, cum să-ți păstrezi încrederea în sine, cum să crezi în visuri, cum să-ți atingi visurile, să ai curaj, să ai îndrăzneală și să nu cazi în disperare.” Spune Alexandru Cozub.

Sâmbătă seara, la ora 18:00, în Piața Marii Adunări Naționale, va avea loc un concert grandios. Acolo îî veți putea admira diverși interpreți, precum: Lupii lui Calancea cu Guz, Carla’s Dreams, The URS, Smiley, Delia, Babasha.

Intrarea este liberă.

Duminică, mergeți cu picii voștri să priviți un spectacol minunat despre un motănel care ne învață ce înseamnă adevărata prietenie.

“Ziua de naștere a Motanului Leopold” va avea loc la teatrul „Guguță” , duminică ora 11:00.



citeste și
SQL exec time = 0.86183190345764