Septembrie 19, 2024
Miley Cyrus a fost dată în judecată! Problemele au pornit de la celebra piesă ”Flowers”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Miley Cyrus a fost dată în judecată! Totul a pornit de la celebra piesă ”Flowers”, cea cu care a făcut furori în anul 2023. Melodia a devenit una dintre cele mai ascultate din întreaga lume și a împărtășit un mesaj foarte important pentru ea. Piesa ar putea fi interzisă!

Piesa ”Flowers” a lui Miley Cyrus a adunat peste 800 de milioane de vizualizări și a format o adevărată comunitate de oameni, care au rezonat cu mesajul transmis de artistă. A ajuns una dintre cele mai ascultate, dar acum ar putea să dispară, scrie spynews.ro

Miley Cyrus a fost dată în judecată din cauza melodiei ”Flowers”

Miley Cyrus a fost dată în judecată de Tempo Music Investments, spunând că ar fi copiat piesa lui Bruno Mars ”When I was your man”. Plângerea împotriva artistei a fost depusă luni, în Los Angeles, și urmează să fie analizată.

Cerințele expuse în contestația depusă sunt decisive. Mai exact, se solicită ca Miley Cyrus să nu mai interpreteze această melodie, piesa să nu mai fie distribuită și se cer despăgubiri în acest caz. Nu este doar Miley Cyrus dată în judecată, ci și cu autorii melodiei.

Miley Cyrus

Totul a pornit după ce s-ar fi identificat refrenuri similare în cele două piese, cea a lui Bruno Mars fiind lansată în anul 2012. Artistul nu este implicat în acest proces, ci doar compania care deține catalogul autorului piesei.

Argumentele plangerii împotriva artistei

Compania care o dă în judecată pe Miley Cyrus a motivat faptul că există suficient de multe asemănări între cele două melodii, astfel încât s-a concluzionat ca melodia ”Flowers” nu ar putea exista fără melodia ”When I was your man”, a lui Bruno Mars.

Bruno Mars

”Este incontestabil, având în vedere combinaţia şi numărul de asemănări dintre cele două înregistrări, că Flowers nu ar exista fără When I Was Your Man. Flowers reproduce multe dintre elementele melodice, armonice şi textuale”, motivează plângerea.



citeste și
SQL exec time = 0.60434055328369