Septembrie 19, 2024
Irina Rimes, totul despre cearta cu Tudor Chirilă de la „Vocea României”: „Am ieșit din platou.”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Rimes a povestit despre cearta pe care a avut-o cu Tudor Chirilă în sezonul trecut de la „Vocea României”, dar și care este relația lor din prezent. Artista a părăsit la momentul respectiv platoul.
Irina Rimes a oferit în cadrul interviului Fresh by Unica detalii inedite din culisele noului sezon al emisiunii „Vocea României”. Cântăreața, care s-a alăturat echipei juraților în 2018, a dezvăluit la ce se pot aștepta telespectatorii de la sezonul 12 și cum a evoluat după cearta intensă cu Tudor Chirilă din sezonul trecut. Irina a explicat că tensiunile dintre ea și Tudor au fost inevitabile din cauza pasiunii și implicării lor în competiție, scrie libertatea.ro

antrenorii-vocea-romaniei-smiley-theo-rose-horia-brenciu-irina-rimes-tudor-chirila

Totuși, aceste momente dificile au devenit o lecție importantă pentru ea. Atmosfera de pe platourile de filmare este, potrivit Irinei, una plină de energie și umor, dar și de momente tensionate, care aduc dinamism competiției.
Cântăreața a fost rugată să povestească un moment memorabil de pe platouri, iar primul care i-a venit în minte a fost chiar o ceartă aprinsă cu Tudor Chirilă de sezonul trecut.

„M-am certat cu Tudor foarte tare. Foarte, foarte tare. Atât de tare că el s-a dus în stânga și eu în dreapta. Am ieșit din platou. Producția s-a împărțit în două. Jumătate s-a dus să-l calmeze pe el, jumătate a venit să mă calmeze pe mine”, a declarat Irina Rimes pentru Fresh by Unica.
theo-rose-irina-rimes-vocea-romaniei-3

„Să faci televiziune înseamnă să fii tot timpul cu energia la maximum”

Irina Rimes nu s-a ferit să spună adevărul despre relația ei cu Tudor Chirilă, dezvăluind că ultima lor ceartă s-a încheiat într-un mod neplăcut.

„În momentul acela am învățat că la «Vocea României» trebuie să uiți tot după 5 minute. Pentru că dacă urci în scaunul ăla și ești supărat pentru că cineva a zis ceva și ai luat-o personal, îți cade energia și nu mai poți să faci televiziune. Să faci televiziune înseamnă să fii tot timpul cu energia la maximum și să dai tot timpul din tine, chiar și atunci când n-ai. (…) Te duci și îți faci treaba. Cred că lecția cea mai importantă pentru mine a fost în momentul ăla. Poți să te superi, poți să explodezi, poți să ai o criză, dar după 5 minute trebuie să uiți tot ce s-a întâmplat și să ierți”, a mai spus artista.
irina-rimes-1



citeste și
SQL exec time = 0.83093166351318