Noiembrie 29, 2016
Brad Pitt, într-o relație cu o actriță cunoscută
Divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie este în proces. Cât părțile hotărăsc sub tutela cui vor rămâne copiii, jurnaliștii se străduie să afle care a fost anume motivul despărțirii dintre cei doi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mai devreme se vehicula că Marion Cotillard a fost cea care i-a despărțit, mai târziu a apărut o altă versiune: Jolie ar vrea să scape cu orice preț de Brad pentru că aceasta ar fi intrat într-o relație cu un miliardar numele căruia încă nu este cunoscut. Intenția Angelinei este atât de categorică, încât aceasta a fost gata să-l învinuiască pe Brad că ar fi ridicat mâna la copii.

Un lucru este cert: Angelina i-a provocat destulă durere lui Brad, încât relația lor să nu mai aibă nicio continuare. Și se pare că Brad s-a împăcat cu acest gând și este gata să se despartă definitiv de mama copiilor lui.

Ba mai mult, o sursă apropiată de-a lui Pitt a declarat pentru revista Grazie că acesta a găsit cu cine s-o înlocuiască pe Jolie. «Femeia de care s-a îndrăgostit Brad este o prietenă de-a mea, dar eu am promis că nu voi dezvălui numele ei, dar vă pot spune clar: se iubesc», a declarat sursa.

 



citeste și
SQL exec time = 0.88739109039307