Mai 21, 2024
A fost Miss World acum 30 de ani. Aishwarya Rai, electrizantă la Cannes 2024
Aishwarya Rai Bachchan, Miss World 1994, nu a ratat ocazia de a merge în sudul Franței, la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Aceasta a participat la două premiere mult așteptate, "Megalopolis" și "Kinds of Kindness", și a uimit cu alegerile vestimentare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

ndianca Aishwarya Rai, astăzi în vârstă de 50 de ani, a rămas o femeie superbă. Nu de puține ori s-a spus despre ea că are cei mai frumoși ochi din lume, dar la Cannes a mai furat atenția cu un detaliu. Pe lângă ținutele extravagante, fosta regină a frumuseții a atras privirile și cu ghipsul de pe antebrațul drept, un accesoriu deloc de dorit. Fostul model nu a lăsat accidentarea avută cu doar câteva zile în urmă să-i strice planurile, mai ales că era pregătită de mult timp să pășească pe covorul roșu, scrie peroz.ro

"Aishwarya și-a rupt încheietura în weekend și a trebui să-și pună un ghips. Cu toate acestea, a fost fermă când a zis că vrea să păstreze tradiția și să meargă la Cannes. În ciuda accidentării, și-a îndeplinit angajamentele și a ajuns la Cannes", a declarat o persoană din apropierea actriței pentru ndtv.com. După ce pleacă din Franța, șatena are programată o operație pentru a-și rezolva problema.

Și și-a îndeplinit cu succes angajamentele profesionale. Prima dată a pășit pe covorul roșu la premiera filmului lui Francis Ford Coppola, "Megalopolis", într-o rochie neagră spectaculoasă, cu multe detalii aurii, trenă lungă și mâneci bufante albe.

Aishwarya Rai 

Pentru a doua apariție, de data aceasta la proiecția filmului "Kinds of Kindness", Aishwarya, una dintre cele mai influente femei din India, a optat pentru o nuanță superbă de albastru, care s-a potrivit cu ochii ei, combinată cu argintiu. Și această rochie a avut o trenă mare și detalii de mare efect.

Aishwarya Rai



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2267122268677