Mai 08, 2024
"Câte coaste și-a scos?", "Cum respiră?". Val de comentarii după apariția lui Kim Kardashiana la Met Gala 2024
Nu există Met Gala fără ca vedete precum Kim Kardashian să pășească pe covorul roșu și să genereze controverse. Cea mai cunoscută membră a familiei Kardashian nu a avut, la Met Gala 2024, o ținută la fel de extravagantă ca anii trecuți, dar a furat privirile cu talia ireal de subțire pe care a afișat-o.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În 2022, a apărut la Met Gala într-o rochie care i-a aparținut lui Marilyn Monroe, iar la ediția de anul trecut, într-o ținută făcută din 50.000 de perle. Acum, Kim Kardashian a reușit să ridice din nou semne de întrebare cu un outfit mai "cuminte" la prima vedere, scrie peroz.ro

Kim Kardashian Met Gala 2024 

Kim Kardashian a stârnit din nou rumoare pe internet. De data aceasta pentru felul în care s-a prezentat la Met Gala 2024. Blonda de 43 de ani a urcat celebrele scări ale Muzeului Metropolitan de Artă din New York într-un corset extrem de strâns pe corp și o fustă cu transparențe, cu detalii cu flori și frunze, marca Maison Margiela by John Galliano.

Părul vopsit recent într-un blond rece a fost coafat răvășit și s-a potrivit perfect cu nuanța ținutei peste care a avut și un pulover aruncat ștrengărește, cu care Kim s-a tot jucat în fața fotoreporterilor care o strigau neîncetat. Ceea ce a atras atenția a fost talia incredibil de subțire. Internauții nu au putut să nu se mire cum de a putut să respire fiind atât de strânsă la mijloc, iar unii dintre ei s-au întrebat și dacă nu cumva vedeta s-a operat în zona taliei.

 

Comentariile pe platformele X (fostul Twitter) și Instagram (în dreptul pozelor puse de Kim pe propriul cont) au curs. Și nu au fost dintre cele mai blânde. "Câte coaste și-a scos?; "Iisuse, o să ajungă în spital până la sfârșitul nopții. Și-a scos o coastă sau două?"; "Doamne Dumnezeule"; "Kim Kardashian a făcut-o din nou. Mă întreb cum respiră"; "Ai talia mai mică decât capul"; "Talia ta e măcar în aceeași cameră cu noi?"; "Kimberly, unde îți e talia?"; "Kim, te iubesc și ești uimitoare, dar proporția dintre talie și șolduri naște aspirații nerealiste nu numai pentru fiicele noastre, dar și pentru toate femeile și toți bărbații".

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0596432685852