Mai 08, 2024
J Lo cu posteriorul la vedere la Met Gala. A strălucit într-o ținută transparentă
Cu un look super fresh, machiaj natural și o coafură mai degrabă neașteptată, diva a avut și anul acesta o apariție wow. Însă a venit și de data aceasta singură, fără soțul Ben Affleck.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez a uimit încă o dată pe covorul roșu al Galei Met, cel mai așteptat eveniment al anului în modă.

Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (8) jpg 

Oportunitatea pe care starurile o au să facă vâlvă, să uimească, să vină cu cele mai îndrăznețe ținute. J Lo este o ”clientă fidelă” a evenimentului și nu se dezminte nici în 2024, scrie okmagazine.ro

Artista a strălucit la propriu și la figurat pe covorul roșu întins la Muzeul Metropolitan de Artă, îmbrăcând o rochie transparentă spectaculoasă, care strălucea cu strasuri și perle argintii.

Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages

Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages

Această piesă rafinată, o creație personalizată a lui Daniel Roseberry pentru Schiaparelli haute couture, prezenta un decolteu dramatic, sculptural, care se extinde în elemente asemănătoare ramurilor, îmbunătățindu-i fiecare ipostază. Ramurile sunt exact elementul cheie al evenimentului, care a celebrat tema ”Frumoasele din pădurea adormită: reînvierea modei.”

Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages

Confecționată cu atenție meticuloasă la detalii, rochia sirenă fără bretele a lui Jennifer Lopez a fost împodobită cu peste 2,5 milioane de mărgele și mărgele cu foiță de argint, necesitând mai mult de 800 de ore de broderie manuală, scrie publicația HELLO!.

Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages

Ce-i drept, anul acesta, Gala Met pare că a trecut la nivelul următor. Toate divele au acordat o atenție sporită factorului glam, nemaidorind atât de mult să șocheze. În schimb, au impresionat prin eleganță.

Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages

”Accesoriul” cel mai spectaculos al splendidei J Lo este în primul rând corpul său. Diva muncește până la epuizare pentru acest fizic impecabil. Rutina sa de frumusețe este una atent pusă la punct și conține ore de dans, ore de pilates și evident ore de stimulare musculară. Exercițiile de cardio nu sunt suficiente, iar mușchii trebuie lucrați zilnic.

Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages

Jennifer a avut și accesorii la fel de spectaculoase! Un colier fabulos din diamante, în formă de pasăre, brățări elegante cu diamante, cercei, un clutch mătăsos și tocuri în nuanța șampaniei.

Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages

Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63249707221985