Mai 17, 2024
Kate Hudson, despre cum își crește cei trei copii cu trei bărbați diferiți: „Toată lumea este deschisă"

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kate Hudson are trei copii cu bărbați diferiți. Fiul Ryder s-a născut în 2004 în căsătoria actriței cu muzicianul Chris Robinson, în 2011 a avut un băiat Bingham de la concubinul  Matthew Bellamy, iar în 2018 - fiica Ronnie. Tatăl fetei a fost actualul iubit al artistei, Danny Fujikawa

Vedeta de la Hollywood a dezvăluit că a reușit să păstreze relații calde cu toți foștii ei iubiți de dragul copiilor lor comuni. După cum a recunoscut Kate, se bucură că tații se implică în creșterea copiilor lor. „Cred că ceea ce este unic în viața mea este faptul că în această familie foarte « restrânsă» ne-am înțeles cu toții... Copiii simt că au o familie imensă”, a explicat Hudson.

Kate a adăugat că fiicele fostului ei soț și ale lui Ronnie se comportă ca niște surori. Potrivit actriței, este foarte rar când partenerii separați pot exista fără neînțelegeri și conflicte majore.

 

Hudson a recunoscut că ea însăși i-a propus recent lui Bellamy să aibă grijă de fiica lui, Lovella, dintr-o altă căsătorie. Pe măsură ce a petrecut timp cu fetița, și-a dat seama că este o adevărată binecuvântare să ai în preajmă oameni de încredere. „Toată lumea este deschisă la asta și își dă seama că este cea mai matură decizie pentru copii. Și se vede asta la ei - se simt iubiți, se simt protejați, se simt în siguranță", a rezumat Kate pentru People.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4869322776794