Iunie 17, 2024
"Dacă mor? Deja și-au pierdut tatăl" Celine Dion, mereu cu gândul la copiii ei, care au doar 13 ani

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celine Dion se pregătește de lansarea documentarului care-i spune povestea luptei cu boala cu care a fost diagnosticată acum aproape doi ani. Simptomele debilitante cu care se confruntă cântăreața canadiană au apărut, însă, cu mulți ani în urmă. Despre fațetele nevăzute ale acestei grele bătălii pe care o duce, dar și despre cum trăiesc copiii ei cu spaima că o pot pierde, ea a vorbit în documentar, dar și în câteva noi interviuri.

Celine Dion a dezvăluit că cei trei copii ai ei, Rene-Charles și gemenii Eddy și Nelson, sunt terifiați la gândul că ea poate muri. "Copiii mei sunt speriați pentru că și-au pierdut tatăl și se întreabă dacă și eu voi muri. Nu vreau să mor, nu vreau să mint", a declarat solista, vizibil emoționată. Aceasta a povestit și că simptomele misterioase i-au lăsat pe ea și pe băieți într-un stare de îngrijorare permanentă. "M-am speriat. Poate pune viața în pericol. Ce se va întâmpla?", a mai spus ea despre îngrijorările care o bântuie, scrie profm.ro

Celine Dion, mereu cu gândul la copiii ei: "Dacă mor? Deja și-au pierdut tatăl"

celine dion si copiii ei 

Dion a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide în 2022, moment în care viața și cariera ei s-au transformat radical.

Într-un interviu pentru People, artista în vârstă de 56 de ani a spus că fiii ei sunt cruciali în lupta cu boala. Și ea, la rândul ei, s-a temut de simptomele pe care le experimenta cu mult timp înainte de a primi oficial un diagnostic. Toate gândurile ei au mers la copii: "Vor avea ce să mănânce, dar ce se întâmplă dacă nu aflu ce se întâmplă cu mine? Dacă mor? Dacă nu mă mai trezesc? Deja și-au pierdut tatăl. Oare ei la ce se gândesc? Le este frică pentru mine? Ar trebui să abordez asta cu ei".

celine dion si gemenii ei

Mânată de dragostea pentru rodul iubirii dintre ea și Rene Angelil, Celine a început să-și prioritizeze sănătatea. Diagnosticul l-a simțit și ca pe un moment de ridicare a unei imense greutăți de pe umerii ei. Nu doar pentru ea, ci pentru întreaga familie. "Le-am spus: v-ați pierdut tatăl, iar mama are o afecțiune, dar este diferit. Nu voi muri. Nu este ceva ce trece, dar este ceva cu care voi învăța să trăiesc", și-a amintit ea că le-a spus băieților săi. După ce le-a dat vestea, a început să le explice și ce se întâmplă cu adevărat cu ea și cum o pot ajuta, mai ales în episoadele de criză în care corpul ei pur și simplu înlemnește și simte dureri atroce.

Celine Dion si copiii ei

"Au asistat la o criză și le-am explicat-o pas cu pas. Ce să facă atunci când scot un anumit sunet sau când nu fac un sunet, pentru că, până la urmă, au 13 ani. Ei mă pot ajuta și atunci când nu comunic verbal pentru că nu pot să scot niciun sunet. Avem butoane de panică prin casă și știu cum să mă pună întinsă pe o parte", a mai adăugat ea. "Nu am vrut să-i înfricoșez. Este pentru ca ei să știe. 'Sunt mama voastră și e responsabilitatea mea. Sunteți destul de mari încât să înțelegeți că am nevoie de ajutor'", le-a mai transmis ea. Eddy și Nelson, gemenii ei adolescenți, îi poartă foarte tare de grijă și în fiecare seară verifică de mai multe ori dacă mama lor e bine.

celine dion si fiul cel mare



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75238871574402