Iunie 26, 2024
Natalia Cheptene își sărbătorește ziua de naștere: "Voi petrece ziua asta în cel mai plăcut mod..."

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astăzi, jurnalista Natalia Chepetene își sărbătorește ziua de naștere. Prezentatoarea TV a împlinit 45 de ani. În această dimineață, Natalia a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, împărtășind gândurile sale cu toți cei care o urmăresc.

"Încep să-mi pun dorinţe de ziua mea. De fapt, multe dintre ele s-au împlinit (mi le-am împlinit). Am ajuns în locul unde voiam să vin, am alături omul meu drag şi voi petrece ziua asta în cel mai plăcut mod...

Salutări tuturor matinalilor care au reusit deja să mă felicite, dis-de-dimineaţă.", a scris Natalia Cheptene.

Aniversarea din acest an o găsește pe Natalia în frumosul oraș Bielsko-Biała, situat în Polonia. Alegerea acestui loc special sugerează dorința ei de a petrece această zi într-un mod relaxant și plăcut, alături de soțul său. Se pare că această destinație a fost aleasă cu grijă, oferindu-le amândurora cadrul ideal pentru a sărbători.

Cu o săptămână în urmă, soțul Nataliei și-a sărbătorit și el ziua de naștere, cei doi marcând astfel un eveniment dublu. Natalia a povestit pe Facebook despre această tradiție de a evada în perioada aniversărilor lor:

"Suntem născuţi la o săptămână diferenţă(el e mai mare). Şi cum ne-am făcut o tradiţie să evadăm de zilele noastre, am pornit la drum. Vacanţa începe din Maramureş şi ce frumos!", a povestit Natalia pe Facebook.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58865737915039