Aprilie 01, 2024
Kanye West și-a scos soția la plimbare într-o nouă ținută umilitoare. Body-ul prin care se vede tot
Moda nu ține cont de starea vremii, atunci când ești iubita lui Kanye West. Bianca Censori a defilat, din nou, într-o ținută sumară, deși afară nu erau cele mai prietenoase temperaturi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Deși Kanye poartă pantaloni groși și o jachetă de fâș, Bianca a fost, din nou, scoasă la defilare într-o ținută la limita decenței. “Soția” rapperului și-a făcut apariția pe străzile din Oxnard, California, într-un body nude. Ultra mulată, purtată fără lenjerie intimă, ținuta i-a reliefat tinerei toate rotunjimile. Bianca și-a completat look-ul cu o pereche de sandale cu toc, scrie perfecte.ro

 

Deși paparazzii au fost mereu pe urmele lor, cei doi nu păreau deloc deranjați de atenție. Dimpotrivă, adoră să șocheze cu ținutele lor excentrice.

Publicația Daily Mail a cerut părerea unui specialist în PR legat de strategia folosită de Kanye West. Acesta crede că totul e făcut pentru publicitate, pentru a atrage atenția și pentru a fi non stop în atenția publiclui, prin aceste elemente de șoc.

 

„Kanye înțelege efectul socului și încearcă “rupă” internetul. Cred că mulți oameni încep să se simtă destul de inconfortabil din cauza faptului că își transforma partenera în ce vrea el. Pe de o parte unii cred că este controlată de el, iar pe de alta parte sunt alții care sunt de părere că această femeie este complice și pe deplin implicată în acest spectacol ciudat. Dar este un spectacol ciudat la care toată lumea participă și unii chiar se bucură de aceste fotografii destul de explicite. E clar că unele dintre rochii sunt făcute strict pentru publicitate”, spune Mark Borkowski, expert în PR.

Kanye West and Bianca Censori crack rare smile at Cheesecake Factory as  rapper's wife goes braless in sheer bodysuit | The Sun



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60634255409241