Martie 28, 2024
Câți bani a scos Delia din buzunar pentru o geacă din rafie. A stârnit controverse în mediul online
Artista Delia Matache a captat din nou atenția fanilor săi, impresionând cu o apariție inedită în mediul online. A fost surprinsă purtând haine confecționate din același material folosit pentru celebrele sacoșe de rafie, adesea întâlnite în piața Obor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Delia Matache, cunoscută pentru excentricitatea și îndrăzneala ei în materie de modă, a reușit să atragă din nou atenția publicului cu o apariție surprinzătoare. Recent, artista s-a fotografiat purtând o ținută realizată integral din rafie, un material reciclabil, ce amintește de celebrele sacoșe folosite de comercianții stradali din Piața Obor.

Geaca de rafie purtată de Delia are același model în carouri ca și celebrele papornițe de altădată, însă cu finisaje moderne, transformând astfel acest material tradițional într-o piesă vestimentară inedită și sofisticată. Încântată de noul său outfit, artista a completat look-ul cu o căciulă țuguiată, tot din același material, scrie avantaje.ro

Surpriza a fost cu atât mai mare atunci când Delia a dezvăluit că geaca din rafie este creația unui brand românesc sustenabil și circular, ce folosește materiale reciclate pentru producerea pieselor vestimentare. Chiar dacă prețul inițial al unei astfel de jachete poate părea destul de ridicat, 250 de ero, aceasta se află în prezent la reducere și poate fi achiziționată la un preț mai accesibil, de doar 90 de euro, conform informațiilor oferite pe site-ul oficial al brand-ului.

Delia - haine rafie (1)

Reacțiile publicului au fost diverse, iar mulți au apreciat îndrăzneala și originalitatea Deliei în a adopta astfel de ținute, evidențiind și susținând astfel industria vestimentară sustenabilă din România.

„Are și mama vreo 4-5 papornițe din astea. Merci pentru idee!', „Exagerează și ea. Oare de ce?', „Oricum s-ar îmbrăca tot frumoasă este. Nu haina face pe om', „Dacă până acum nu au fost la modă sacoșele de rafie, de acum sigur vor fi!', „De știam și eu să nu arunc plasele de când eram mică și să fac din ele haine poate acum ajungeam cineva', au fost o parte dintre comentariile fanilor.

Delia - haine rafie (2)

Delia suferă de ADHD

Delia Matache, în vârstă de 42 de ani, a făcut o dezvăluire puternică în cadrul celei mai recente ediții a emisiunii iUmor, unde activează ca jurat. Artista a mărturisit că a fost diagnosticată cu ADHD, o afecțiune despre care a discutat anterior în cadrul unui podcast, exprimând suspiciunile sale fără a consulta un medic.

foto-facebook-delia

În trecut, Delia a vorbit deschis despre faptul că se autodiagnosticase cu ADHD și că nu credea că avea nevoie de confirmarea unui specialist pentru a ști că suferă de această afecțiune. Totuși, în ultima emisiune, ea a recunoscut că a căutat ajutor medical și că un specialist i-a confirmat diagnosticul.

Momentul a venit în timpul unei interpretări din partea unui concurent din Peru, care a menționat că a fost diagnosticat cu ADHD. Delia a intervenit și a dezvăluit că se confruntă și ea cu această boală.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65742087364197