Aprilie 26, 2024
La 60 de ani, a bifat titlul de Miss Universe. Cum arată femeia care a dovedit că vârsta e doar un număr
Alejandra Marisa Rodríguez e dovada clară că vârsta e doar un număr! De profesie avocată și jurnalist, în vârstă de 60 de ani, femeia a câștigat recent titlul de Miss Buenos Aires și s-a calificat pentru concursul de frumusețe Miss Argentina.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La sfârșitul anului trecut, concursul de frumusețe Miss Universe a eliminat o limită de vârstă care era aplicată din 1958. Începând din 2024, competiția nu a mai fost limitată la femeile cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani

Regulile menționează doar că participantele trebuie să aibă vârsta legală pentru a participa, ceea ce a deschis ușa pentru multe aspirante în vârstă, inclusiv pentru o femeie de 60 de ani din Buenos Aires, Argentina, scrie spynews.ro

Alejandra Rodríguez

Alejandra Marisa Rodríguez a devenit recent virală pe rețelele de socializare, după ce a câștigat titlul de Miss Buenos Aires, deși a concurat împotriva a zeci de femei mult mai tinere.

"Sunt încântată să reprezint această nouă paradigmă în concursurile de frumusețe pentru că inaugurăm o nouă etapă în care femeile nu sunt doar frumoase fizic, ci au și alte seturi de valori. Sunt prima din această generație care începe acest lucru," a fost declarația femeii, la scurt timp după ce a bifat titlul de Miss Universe.

Aspectul adolescentin al femeii în vârstă de 60 de ani a stârnit deja controverse în mediul online, în legătură cu vârsta sa. Alejandra Marisa Rodríguez are o șansă bună în următoarea etapă a cursei pentru Miss Univers, concursul Miss Argentina. Competiția va avea loc pe 25 mai și va avea drept participante candidate din celelalte teritorii argentiniene.

Alejandra Rodríguez

Alejandra Marisa Rodríguez, despre cum reușește să se mențină în formă

Întrebată cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat, Alejandra Marisa Rodríguez a spus că face sport de trei ori pe săptămână, ține post intermitent și încearcă să mănânce cât mai sănătos. De asemenea, recunoaște că folosește și diferite produse bune pentru piele.

Alejandra Rodríguez

În glumă, femeia în vârstă de 60 de ani, care este divorțată și necăsătorită, a spus că este posibil și ca statutul ei de femeie singură să fi contribuit la succesul ei.

"Cred că juriul a văzut încrederea și pasiunea mea de a reprezenta femeile din generația mea. Sunt hotărâtă să lupt pentru coroana de Miss Universe Argentina 2024", a mai spus femeia în vârstă de 60 de ani.

Miss Universo Buenos Aires ¡Tiene 60 años!, conoce su secreto - Apartado MEX



citeste și
SQL exec time = 0.68534684181213