Iulie 02, 2024
Cel mai important sfat primit de Violeta de la Andreea Marin: „Mama a trăit întotdeauna cu conceputul ăsta. Îmi spunea tot timpul!”
Fără îndoială, Violeta este cea mai mare mândrie a mamei sale, celebra Andreea Marin. A crescut-o cum a știut mai bine, a sădit în ea ambiția, dorința și putința de a reuși, încrederea în propria persoană și cele mai înalte valori. Cu ciguranță și Violeta a venit pe lume echipată genetic cu tot ce-i trebuia, dar și caracterul și personalitatea proprie își spun cuvântul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un interviu recent, Violeta, fata de 17 ani a vedetei TV și a lui Ștefan Bănică, a povestit despre copilăria ei, despre cum a fost să crească și să se dezvolte lângă celebra Andreea Marin. A povestit în ce mediu a crescut și ce-i spunea mereu mama ei. Așa se explică traiectoria ei, care începe să fie una deja frumoasă.

Chiar dacă părinții ei au divorțat când era mică, nu a resimțit lipsuri de niciun fel acasă. Iar aici le mulțumește amândorura, dar cu realismul adolescentului care începe să vadă viața așa cum este ea, după ce plapuma roz s-a ridicat, scrie libertateapentrufemei.ro

violeta-e-matura-pentru-varsta-ei

”Am realizat că există discrepanțe uriașe în societate, lumea nu e roz, dar le sunt recunoscătoare părinților mei, pentru că m-au făcut să cred că lumea este roz cât s-a putut”, a declarat Violeta Bănică, în cadrul emisiunii Brilliant, de la TVR.

Nu mai e un secret pentru nimeni că motto-ul după care se conduce în viață Andreea Marin este ”Nu există nu se poate!”. Violeta mărturisește că a crescut auzind mereu acest slogan, și nu rostit în vânt. I s-a întipărind, vrând-nevrând, în minte încă de copilă, și a ajuns să creadă ea însăși în el.

”Mama mea a trăit întotdeauna cu conceptul Nu există nu se poate! Și eu am crescut în casă cu această femeie foarte puternică, care îm spunea tot timpul: Ba poți! Am trăit cu acest reminder constant, nu există să eșuezi, există să înveți, să te ridici, iar eu am învățat așa să devin cea mai bună versiune a mea.

invatata-de-mica-sa-fie-ambitioasa

Mi se pare că nu există cuvântul greșeală, el e sinonimul pentru a avea oportunitatea de a învăța. Dar eu am oportunitatea să învăț azi, am oportunitatea să reușesc mâine, granița este mindsettul”, a mai povestit Violeta.

Ce spune despre tinerii din ziua de azi. Unde greșesc ei

Cât despre frica tinerilor față de eșec, nu un stigmat al generației actuale, ci una proprie acestei vârste și nu numai, iată ce spune tânăra. Contează mult perspectiva din care vezi lucrurile: nereușita se poate tranforma lesne în șansă la reușită.

”Mi se pare că tinerilor care le este frică de eșec nu au o idee prea concretă cu privire la ceea ce vor să facă pe viitor sau au doar o singură opțiune și sunt nișați, așa că mințile lor nu sunt perfect deschise.

O persoană care este setată pe un singur lucru are un risc mare de a eșua, nu pentru că nu are capacitate, ci pentru că nu e deschisă altor opțiuni. Cei care nu știu să facă sunt închiși în mindsetul O să eșuez orice ar fi. Ei trebuie să înțeleagă care este mai întâi reușita, iar apoi să definească termenul eșec”, a mai spus ea, cu o maturitate greu de întâlnit la această vârstă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0029981136322