Iunie 28, 2024
”Păpușa umană Ken” a devenit o adevărată Barbie. La 40 de ani, s-a reconfigurat complet
E greu pentru mulți să înțeleagă de ce cineva ar alege să arate realmente ca o păpușă. Însă este ”pofta ce a poftit”, iar acum Jessica Alves, fostul Ken, alintat ”păpușa umană” arată ca un personaj de desene animate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La 40 de ani, s-a reconfigurat complet. Brazilianca are acum forme voluptoase, uluitoare. E greu de crezut că un fost bărbat arată așa. A investit sume enorme în operații și acum se bucură de cea mai glamour perioadă a sa.

Cu sâni proeminenți și rochii transparente, Jessica Alves pozează sexy atât pe contul de socializare, cât și la evenimentele mondene, unde are apariții spectaculoase, scrie okmagazine.ro

Jessica Alves, Instagram (3) jpg 

Diva din social media a fost foarte elegantă, cu mănuși și dantelă, asortate cu bijuterii, pe care le-a combinat cu o geantă orbitoare cu perle.

Jessica Alves și-a etalat mândră silueta clepsidră în timp ce a participat la evenimentul plin de stil de la hotelul Hilton din Gateshead pentru îndrăgitul brand de extensii de păr Remi Cachet, care a fost găzduit de vedeta TV Charlotte Crosby.

Jessica Alves, Instagram (4) jpg 

”Blondina” poartă extensii de păr de la brand de câțiva ani și le-a purtat și la petrecere, optând pentru o podoabă capilară bogată, de blond platină.

Alves, această Barbie în carne și oase, și-a finisat aspectul romantic cu bijuterii din aur și diamante și pantofi albi cu toc.

Alves  

Jessica Alves, Instagram  

Nu ezită deloc nici să pozeze sexy.

A trecut prin sute de intervenţii şi operaţii estetice, dar pe cea mai complicată a făcut-o abia în 2021, în Bangkok. Atunci, Rodrigo Alves a devenit în totalitate Jessica Alves, şi-a făcut schimbare de sex. După operaţie a făcut şi declaraţii!

rodrigo alves foto profimedia 

În urmă cu ani de zile şi-a dorit să încerce ceva nou! Rodrigo Alves a început atunci seria transformărilor de ordin estetic. Şi-a dorit să devină "păpuşa umană Ken" şi a şi reuşit! Avea un chip normal, trăsături frumoase, ochi albaştri, dar s-a transformat radical cu ajutorul operaţiilor estetice. Prima intervenţie, a doua, a treia, apoi a ajuns la sute de intervenţii şi operaţii estetice la faţă, dar şi la corp.

13 rodrigo alves femeie schimbare de sex 4 jpg jpeg 

Scopul său a fost mereu să arate ca o femeie, cât mai aproape de standardele de frumusețe pe care și le-a impus. Acum ea zice că a reușit. Suntem curioși și câți sunt de acord cu ea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3015387058258