Septembrie 17, 2024
Antonia, criticată de fani după ce și-a vopsit părul: „Nu e ce trebuie, erai mai frumoasă brunetă!”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Antonia este, fără doar și poate, „pe val”. Dacă în urmă cu câteva săptămâni se afla că a semnat un contract de imagine de peste două milioane de euro, acum cântăreața și-a surprins fanii cu o schimbare de look, scrie profm.ro

Ani la rând și-a purtat părul într-o culoare naturală, scos în evidență de câteva șuvițe discrete. Acum, însă, ea a simțit că are nevoie de o schimbare, motiv pentru care și-a făcut programare la un specialist și a optat pentru un balayage, deschizându-și părul complet.

Imaginile în care își etalează noul look au stârnit ample comentarii printre fani: „Doamne, nu. Nu ți se potrivește, era mai frumoasă culoarea naturală!”, „Este părerea mea, dar nu îți stă bine!”, „Chiar nu!”, „Nu e ce trebuie, crede-mă!”, „Brunetă erai mai frumoasă!

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi păr blond

Partenerul ei, Alex Velea a complimentat-o: „Pfff. WOW”, i-a scris el, în timp ce altcineva a reacționat: „Ador. Ți se potrivește cu ochii!”

Antonia, contract de imagine de peste două milioane de euro

Nu este niciun secret că Antonia câștigă bani din muzică ori din colaborările cu diferite branduri, însă acum artista a acceptat să-și asocieze numele cu cel al unei case de pariuri sportive.

Antonia 

Potrivit Cancan, în urma acestei colaborări, artista va încasa nu mai puțin de 2,2 milioane de euro. Contractul de imagine se întinde pe o perioadă de trei ani, timp în care partenera lui Alex Velea va fi protagonista unor reclame și va interpreta melodii speciale pentru acestea.



citeste și
SQL exec time = 1.1304559707642