Septembrie 13, 2024
MTV VMA 2024. Topul celor mai extravagante ținute de pe covorul roșu. Cine a fost în centrul atenției

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

MTV Video Music Awards 2024 a fost o seară plină de momente spectaculoase, atât pe scenă, cât și pe covorul roșu. Cele mai mari vedete din industria muzicală s-au reunit la UBS Arena din Long Island, New York, pentru a celebra realizările de anul acesta, iar ținutele lor extravagante au captat atenția tuturor.

Taylor Swift, marea câștigătoare a serii, a făcut senzație cu o ținută formată dintr-un corset și o fustă lungă cu carouri galben-negru, completată de pantaloni scurți și cizme lungi. Aceasta a fost una dintre cele mai admirate apariții ale serii, Swift câștigând și premiul pentru „Videoclipul anului” pentru colaborarea cu Post Malone la piesa „Fortnight”, scrie peroz.ro

Taylor Swift la MTV VMA 2024/ Profimedia 

Katy Perry a strălucit într-un outfit alb format dintr-un top și o fustă maxi, atrăgând atenția nu doar prin ținuta sa minimalistă, ci și prin noul său tatuaj cu cod QR, menit să promoveze noul său album. A pășit pe covorul roșu alături de logodnicul ei, Orlando Bloom, cei doi fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri ale serii.

Katy Perry la MTV VMA 2024/ Profimedia 

Katy Perry și Orlando Bloom la MTV VMA 2024/ Profimedia 

Sabrina Carpenter, în vârstă de 25 de ani, a uimit într-o rochie vintage Bob Mackie, pe care Madonna a purtat-o ​​anterior în 1991 la gala Premiilor Oscar.

Sabrina Carpenter la MTV VMA 2024/ Profimedia 

Anitta, care a adus dramatismul pe covorul roșu într-o creație Dolce & Gabbana.

Anitta la MTV VMA 2024/ Profimedia 

Camila Cabello a ales o rochie nude cu detalii negre și mâneci de dantelă, alături de două lănțișoare cu cruce.

Camila Cabello la MTV VMA 2024/ Profimedia 

Gazda evenimentului, Megan Thee Stallion, a optat pentru o ținută îndrăzneață, cu un body negru stil corset, suprapus cu o fustă în stil sirenă, completând atmosfera extravagantă a serii.

Megan Thee Stallion la MTV VMA 2024/ Profimedia 

Halsey, cântăreața hitului „Ego”, în vârstă de 29 de ani, a purtat cu grație o rochie roșie, odinioară purtată de Elizabeth Hurley în anii '90. 

Halsey la MTV VMA 2024/ Profimedia 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60903024673462