Septembrie 06, 2024
Iubitul Selenei Gomez, viral în mediul online după ce fanii i-au văzut unghiile de la picioare. Artistul a fost inspirat de un covor

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iubitul Selenei Gomez, producătorul muzical Benny Blanco, a devenit viral pe internet după ce și-a dezvăluit noua pedichiură extravagantă, inspirată de un covor persan. Postarea de pe Instagram a atras rapid atenția fanilor, iar designul inedit a stârnit reacții mixte, scrie profm.ro

Blanco, cunoscut pentru stilul său neconvențional, a prezentat pedichiura realizată de artistul Nails by Tay, care a reprodus cu măiestrie un model complex de covor persan pe unghiile de la picioare, inclusiv franjuri lipite manual pe vârfurile degetelor.

Blanco a împărtășit fotografii ale pedichiurii în povestea sa de pe Instagram, incluzând și o imagine a unui covor real care a servit drept inspirație pentru design. Fanii au fost impresionați de detaliile complicate și de creativitatea artistului de unghii, care a transformat această pedichiură într-o adevărată operă de artă.

Benny Blanco's Persian rug-inspired pedicure includes actual fringe

Acesta nu este primul gest excentric al lui Benny Blanco în materie de pedichiuri tematice. La începutul anului, a ales un design inspirat de marca de murături preferată a iubitei sale, Selena Gomez, Best Maid Pickles. Degetele mari de la picioare au fost decorate cu logo-ul mărcii, în timp ce restul unghiilor au fost pictate pentru a imita murăturile, un omagiu amuzant adus iubirii lor și gusturilor comune.

Selena Gomez and Benny Blanco's Relationship Timeline

Blanco și Gomez și-au făcut relația publică în decembrie 2023, iar de atunci producătorul muzical nu s-a ferit să-și arate afecțiunea pentru cântăreață prin gesturi inedite. Producătorul muzical a vorbit recent despre relația sa cu Selena într-o apariție la The Howard Stern Show. Întrebat despre posibilitatea unei căsătorii, Blanco a glumit spunând că încă nu este pregătit: „Nu am nimic. Nu am nici măcar încălțăminte!”, referindu-se la lipsa unui inel de logodnă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90278363227844