Septembrie 05, 2024
Georgina Rodriguez, una dintre cele mai criticate apariții la Festivalul de Film de la Veneția. Ținuta care a fost comentată dur
Georgina Rodriguez a devenit una dintre cele mai controversate apariții de la Festivalul de Film din Veneția! Încă de când a pășit în Italia, ținuta pe care a purtat-o a atras toate privirile, dar și o mulțime de critici!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Festivalul de Film de la Veneția a adunat toate celebritățile lumii în același loc. Așa cum era de așteptat, pe lista invitaților s-a numărat și Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo. Ei bine, bruneta a atras toate privirile încă din primele minute în care a ajuns în Veneția.

Înainte de a apărea pe covorul roșu într-o rochie albă și spectaculoasă, Georgina Rodriguez a ajuns în atenția tuturor încă de când a aterizat în Veneția, scrie spynews.ro. A fost fotografiată în ipostaze incendiare într-o barcă, în timp ce purta o pereche de pantaloni foarte scurți, o pereche de dresuri din plasă și pantofi cu toc.

Georgina Rodriguez

Iubita lui Cristiano Ronaldo s-a simțit excelent în ținuta pe care a ales-o și a fost surprinsă doar cu zâmbetul pe buze. Cei care i-au urmărit apariția au criticat-o, iar alții au spus că ar semăna cu Bianca Censori, iubita lui Kanye West, o altă divă cunoscută pentru aparițiile controversate.

Georgina Rodriguez 

Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez nu s-a lăsat influențată de comentariile negative. Când a apărut pe covorul roșu, bruneta a purtat o rochie lungă și albă, în care a arătat spectaculos. A mai fost surprinsă într-o altă rochie, de această dată neagră, scurtă și mulată, care a pus-o în valoare.

81st Venice International Film Festival – ‘Queer’ Premiere 

profimedia-0904628399 

81st Venice International Film Festival – ‘Queer’ Premiere



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74403524398804