August 30, 2024
O tânără a cheltuit peste un milion de dolari pe intervenții estetice: „Suferința este imensă!”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O tânără în vârstă de 31 de ani, influencer și model de profesie, a dezvăluit că a visat ani la rând să arăte precum Kim Kardashian și a apelat la fel și fel de intervenții estetice, dar acestea i-au distrus viața. „Suferința este imensă”, spune ea pentru Daily Mail, transmite peroz.ro

Jennifer Pamplona are 31 de ori și deseori a fost protagonista unor materiale în presa internațională din cauza stilului de viață extravagant și a pasiunii ei pentru intervenții estetice. Ea a cheltuit peste un milion de dolari pentru a semăna cu Kim Kardashian, iar acum a primit o veste dureroasă, care a făcut-o să regrete procedurile estetice la care a apelat.

SPIDER WEB BUTT 

Potrivit sursei citate, tânăra a aflat recent că are șanse mici de a concepe un copil din cauza complicațiilor cauzate de injecătările cu fillere pentru fese.

Mereu mi-am dorit să fiu mamă”, a spus Jennifer, care are peste un milion de urmăritori pe Instagram.

Încă de când eram tânără, mi-am imaginat momentul în care voi avea copii, când îmi voi întemeia o familie. Acum acest vis este ruinat de ceva ce am crezut că este o soluție potrivită pentru a-mi îmbunătăți aspectul fizic”, a mai spus ea, potrivit Daily Mail.

„Suferința este imensă, iar durerea de a nu fi capabilă să dau viață este ceva cu care nu mi-am imaginat niciodată că mă voi confrunta”, a mai spus ea.

Polimetil-metacrilatul (PMMA) este o substanță utilizată în crearea fillerelor dermice, adesea pentru a îmbunătăți conturul pielii sau pentru a corecta cicatricile. Este, de asemenea, folosit pentru augmentările feselor.

BOTCHED FISH LIPS 

Cu toate acestea, există riscuri implicate, inclusiv inflamații și infecții, întrucât substanța poate migra de la locul de injectare către alte părți ale corpului, inclusiv în zona pelviană, afectând funcționarea organelor reproductive.

Potrivit dr. Carlos Rios, chirurgul plastician care se ocupă de cazul lui Jennifer, aceasta a început să experimenteze dureri severe în fese și picioare după ce a suferit procedura în urmă cu mai bine de 10 ani.

„Era pe muchie de cuțit. Prin meditație, dietă corespunzătoare, suplimente și medicație, am reușit să o stabilizăm pentru moment. A fost o chestiune de viață și de moarte”, a declarat medicul respectiv.

Jennifer a început să apeleze la intervenții estetice încă de când avea 17 ani, iar de atunci a avut mai bine de 30 de proceduri la nivelul corpului și feței. Ea a decis să nu-și mai facă nimic abia în 2022, când a fost diagnosticată cu dismorfie corporală.

Din păcate, în această perioadă trece printr-o perioadă de suferință, deoarece trebuie să accepte complicațiile cu care se confruntă și urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale reconstructive în Columbia.

„Limitările mele sunt destul de severe, nu știu ce îmi rezervă viitorul. Știam că am o problemă, dar nu mă confruntam cu ea. Este important să să menționez că nu sunt împotriva intervențiilor estetice, dacă le faci conștient”, a mai spus ea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66935563087463