Iunie 17, 2024
Zbor cu avionul privat și un tort uriaș: cum și-a sărbătorit ziua de naștere North, fiica lui Kim Kardashian

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

North, fiica cea mare a lui Kim Kardashian, a împlinit 11 ani pe 15 iunie. Conform tradiției, mama vedetă a organizat o mare sărbătoare pentru fetiță.

În compania a zece prieteni, North a călătorit cu mama sa și cu prietena sa La La Anthony cu un avion privat la New York City. Acolo, grupul a început prin a merge la Serendipity 3 din Upper East Side, o instituție din Upper East Side renumită pentru deserturile sale, și a savurat specialități precum ciocolata caldă înghețată.

Ла Ла Энтони и Ким Кардашьян/Фото: личный архив 

Apoi, sărbătorita și apropiații ei - care, apropo, purtau cu toții aceeași pijama neagră și roz cu numele North pe ea - au plecat la o nouă plimbare prin oraș. Grupul a vizitat studioul de artă Paint Me Bear din Soho, unde au pictat ursuleți de jucărie, și a vizitat, de asemenea, un parc de distracții unde au făcut curse cu mașini de jucărie în formă de animale.

Kim Kardashian and North West Spend Her 11th Birthday In New York City

День рождения Норт Уэст/Фото: личный архив 

День рождения Норт Уэст/Фото: личный архив 

День рождения Норт Уэст/Фото: личный архив 

День рождения Норт Уэст/Фото: личный архив 

Ким Кардашьян/Фото: личный архив 

Pe conturile sale de socializare, Kim a împărtășit fotografii din călătorie. Printre altele, în ele se poate vedea, un tort mare roz și biscuiți cu imaginea lui North. "Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tine. La mulți ani la 11 ani, scumpa mea fată North. Te iubesc atât de mult", a scris vedeta TV.

Kim Kardashian/Instagram

Reamintim că North a fost implicată recent într-un scandal legat de participarea ei la un concert dedicat celei de-a 30-a aniversări a filmului de animație "Regele Leu", unde fata a jucat rolul micului Simba. Multora nu le-a plăcut prestația ei, iar Kim Kardashian a fost acuzată că a privat de oportunități artiști mai talentați prin promovarea fiicei sale.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0398569107056