Iunie 25, 2024
Andreea Marin face dezvăluiri neașteptate despre Ștefan Bănică, la ani după divorț: „A fost dur"
Andreea Marin și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre divorțul de Ștefan Bănică Jr., după ani de zile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. s-au despărțit în urmă cu mai bine de un deceniu, în 2013, după o căsnicie de șapte ani și un copil împreună, iar de atunci prezentatoarea TV a vorbit extrem de rar despre tatăl fetiței sale.

Vedeta recunoaște acum, după ani de zile, cât de greu i-a fost în acea perioadă și ce s-a întâmplat după divorțul care a șocat lumea showbizului la vremea respectivă. 

Invitată de Mihai Morar la conferința Fain & Simplu din Oradea, „Zâna” și-a deschis sufletul și a mărturisit cât de dureros a fost, de fapt, divorțul de Ștefan Bănică Jr., mai ales pentru Violeta, fata lor, care avea doar cinci ani atunci când părinții ei s-au despărțit, scrie wowbiz.ro

Andreea Marin recunoaște totodată că despărțirea de tatăl copilului său a fost una zgomotoasă și dură, tocmai de aceea imediat după divorț ea și cel care i-a fost soț timp de șapte ani au luat o decizie importantă pentru fiica lor. 

„ Ce faci cu starea sufletească a unui copil care trece prin divorțul părinților? La noi a fost și unul dur, zgomotos. Nu știu dacă-ți amintești imaginile acelea cu noi în mașină încercând să intrăm într-un garaj.

Paparazzii erau cățărați literalmente pe mașina noastră ca să pozeze prin geam un copil de 5 ani care a rămas cu o traumă. Deodată vezi niște oameni cățărându-se pe mașina ta. Acum, la 16 ani, ea este o fată puternică. Mă moștenește”,   a mărturisit Andreea Marin la Fain & Simplu.

Andreea Marin și Ștefan Bănică și-au dat seama că tot ceea ce s-a întâmplat între ei ar putea să o afecteze pe Violeta și s-au văzut nevoiți să apeleze la ajutorul unui psiholog pentru a-și ajuta copilul să digere și să depășească ruptura părinților săi. 

„ A înțeles lucrurile și i le-am explicat de multe ori, am fost și la psiholog împreună, și cu tatăl ei, pentru că așa era și normal. O iubim deopotrivă. Asta e o altă poveste.

 

Ce vreau să spun e că e foarte greu pentru un copil, indiferent că părinții sunt cunoscuți sau nu, să digere această despărțire. Aceasta este temerea unui părinte.

Te gândești că nu ești destul pentru copil , a mai spus prezentatoarea TV în cadrul aceluiași interviu.



citeste și
SQL exec time = 1.782698392868