Iunie 25, 2024
Nicoleta Nucă trăiește o adevărată dramă: „Azi nu mai sunt om!”
Nicoleta Nucă trece prin momente dificile, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. După despărțirea de partenerul său, Alex Ursache, care urma să îi devină soț, artista se confruntă acum și cu pierderea pisicii sale dragi, Ranya.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ranya, o pisică gri în vârstă de 5 ani, a dispărut recent, iar Nicoleta a cerut ajutorul fanilor pe rețelele de socializare pentru a o găsi.

“Prințesa mea Ranya, a hotărât că-s prea puțin stresată și că e cazul să mă dea peste cap fugind de acasă. A sărit nu știu cum de la etajul 2 prin geamul crăpat 4 cm și a luat-o în nu știu ce direcție…cert e că azi nu mai sunt om și sper din suflet să o găsesc.”, a scris artista pe Instagram, scrie click.ro

image 

Pierderea Ranyei vine ca o lovitură dură pentru Nicoleta, care se confrunta deja cu o perioadă dificilă din cauza despărțirii de partener.

Pisicile, unul dintre motivele discuțiilor în cuplu

Recent, artista a vorbit despre provocările vieții cu animale de companie în cadrul unei relații, dezvăluind că uneori pisicile sale erau motiv de ceartă cu fostul ei partener.

nicoleta nucă

„Cel mai mare compromis pe care l-am făcut deja a fost să nu doarmă motanii în pat cu noi. Compromis mai mare de atât pentru mine nici că se poate. Am făcut-o și a fost greu. Am considerat totuși că nu era prea ok să doarmă motanii claie peste grămadă în pat cu noi, nu de alta dar se urcă pe noi, peste tot. Nu mai ai loc de ei. Am trei motani, sunt mare iubitoare de pisici!”, a declarat Nicoleta Nucă pentru Click.

Fanii artistei i-au transmis numeroase mesaje de susținere și încurajare și s-au oferit să o ajute în căutarea Ranyei. Chiar și persoanele dragi, inclusiv prieteni din industria muzicală, precum Antonia, au postat pe paginile lor de socializare anunțul dispariției pisicii Nicoletei Nucă.

Nicoleta Nuca | Spotify



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77135396003723