Octombrie 07, 2024
„Sunt bucuroasă că nu mai suferă”. Fratele mai mic al Madonnei a murit la vârsta de 63 de ani

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fratele cântăreței Madonna, Christopher Ciccone, a murit la vârsta de 63 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Vedeta a publicat fotografii de arhivă și a comentat moartea fratelui său, cu care a avut o relație tensionată de-a lungul anilor, menționând că a făcut tot ce a putut pentru el.

„Fratele meu Christopher nu mai este. El a fost cea mai apropiată persoană pentru mine mult timp. Este greu de explicat legătura noastră. Dar ea a crescut din înțelegerea faptului că nu eram ca toți ceilalți și că societatea va fi dură cu noi pentru că nu urmam status quo-ul”, a scris Madonna.

Мадонна и Кристофер Чикконе/Фото: madonna/Instagram*

În postarea sa, cântăreața a amintit că fratele ei a fost alături de ea încă de la începutul carierei sale. Încă din copilărie, amândoi au fost pasionați de dans, iar când Madonna a decis să se mute la New York, Christopher a urmat-o. El a fost dansator în spectacolele ei, apoi director creativ pentru mai multe turnee, iar mai târziu a devenit artist și designer de interioare.

Мадонна и Кристофер Чикконе/Фото: madonna/Instagram*

„Am absorbit arta, muzica și cinematografia ca niște animale înfometate. Eram în epicentrul a tot. Am dansat în mijlocul nebuniei epidemiei de SIDA. Mergeam la înmormântări, plângeam și dansam. Am sfidat Biserica Romano-Catolică, poliția, majoritatea morală și toate autoritățile care ne stăteau în calea libertății de creație! Fratele meu era alături de mine. Avea un gust impecabil și o limbă ascuțită, pe care uneori o folosea împotriva mea, dar întotdeauna l-am iertat”, a adăugat Madonna.

Relația dintre Christopher Ciccone și Madonna s-a deteriorat la începutul anilor 2000, când cântăreața nu i-a permis fratelui său să fie directorul următorului său turneu. În 2008, Christopher a publicat o carte intitulată „Viața cu sora mea Madonna”, în care a adus numeroase acuzații la adresa ei. Madonna nu a citit cartea, dar a fost supărată că el a dorit să profite de pe urma numelui ei. Vedeta a menționat că boala lui Christopher i-a ajutat să se împace.

Мадонна и Кристофер Чикконе/Фото: madonna/Instagram*

„Când fratele meu s-a îmbolnăvit, am găsit o cale să ne apropiem. Am făcut tot posibilul să trăiască cât mai mult. La final, suferea foarte mult. Ne-am ținut din nou de mână, am închis ochii și am dansat. Împreună. Sunt bucuroasă că nu mai suferă. Oameni ca el nu vor mai exista”, a spus Madonna.

Мадонна и Кристофер Чикконе/Фото: madonna/Instagram*

Мадонна и Кристофер Чикконе/Фото: madonna/Instagram*

Madonna și fratele ei, Christopher, s-au născut și au crescut într-un mic oraș din statul Michigan. Familia lor mai avea încă patru frați și surori. Fratele mai mare al cântăreței, Anthony Ciccone, a murit în februarie anul trecut, la vârsta de 67 de ani. La sfârșitul lunii septembrie a acestui an, a murit și mama lor vitregă, Joan Ciccone, la 81 de ani.

Мадонна и Кристофер Чикконе/Фото: madonna/Instagram*



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76632499694824