Octombrie 07, 2024
Paris Hilton a povestit despre lupta sa epuizantă cu ADHD

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un articol publicat în rubrica sa din Teen Vogue, Paris Hilton a povestit despre cum a făcut față simptomelor ADHD în copilărie, înainte de a primi un diagnostic oficial, și despre cum a învățat să accepte această condiție în viața de adult.

1. Lupta din copilărie

Paris a dezvăluit că simptomele sale au fost motivul pentru care părinții ei au trimis-o într-o instituție pentru adolescenți cu probleme: „Când eram mică, mi se spunea mereu că sunt prea energică, prea împrăștiată, prea vorbăreață – totul era «prea mult».”

2. Neînțelegerea din partea celor din jur

Vedeta a subliniat că și-ar fi dorit ca cineva să fi întrebat ce se întâmplă cu adevărat cu ea: „Aș fi vrut ca cineva să întrebe: «Ce se întâmplă cu adevărat cu ea?». În loc de asta, am petrecut ani simțindu-mă neînțeleasă, pedepsită pentru modul în care funcționează creierul meu. Abia mult mai târziu am înțeles ce se întâmpla cu mine.”

3. Acceptarea diagnosticului

Paris a recunoscut că, de-a lungul multor ani, și-a ascuns diagnosticul de ADHD de teamă să nu fie judecată de cei din jur. Însă acum vede lucrurile altfel: „Este arma mea secretă într-o lume care ne sfătuiește adesea să acționăm cu precauție.”

4. Publicarea experiențelor personale

Hilton a vorbit public despre sindromul său de deficit de atenție și hiperactivitate în iunie 2024, când a postat un videoclip cu un dans pe o rețea de socializare interzisă, adăugând descrierea: „ADHD lucrează peste program.” Aceasta a oferit detalii suplimentare despre diagnostic și în memoriile sale, publicate în martie 2023.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79646110534668