Octombrie 07, 2024
Eminem, copleșit de emoții în videoclipul piesei "Temporary". Reacția la vestea că va fi bunic

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Eminem este copleșit de emoții în videoclipul noii piese "Temporary". Din postura de tată, artistul îi spune fiicei sale, Hailie Jade, tot ceea ce și-ar dori ca ea să nu uite niciodată. Clipul ne dezvăluie și că Eminem va deveni bunic.

Eminem îi dedică fiicei sale Hailie Jade o piesă cu un mesaj menit să rămână cu ea pentru totdeauna. Intitulată sugestiv "Temporary", melodia susține ideea că orice moment de separare dintre cei doi este doar temporar și că artistul va fi mereu alături de fiica sa, indiferent unde îi va purta viața, scrie infomusic.ro

"Mulți oameni mă întreabă dacă îmi este frică de moarte. Adevărul e că ceea ce mă sperie cel mai tare e că nu aș putea să-ți spun toate lucrurile pe care aș vrea să ți le mărturisesc atunci când nu voi mai fi aici. Așa că această piesă este pentru Hailie, pentru momentul în care va veni acea zi", spune Eminem la începutul clipului.

Eminem află că va fi bunic

În videoclip vedem imagini cu Hailie Jade și Eminem în diferite momente din viața lor. O vedem întâi pe Hailie micuță, apoi în timpul nunții ei, alături de un tată vizibil emoționat. Pe măsură ce imaginile se derulează, descoperim tot mai multe momente memorabile petrecute de cei doi împreună, clipul culminând cu vestea că Eminem va fi bunic. Hailie îi arată în videoclip tatălui său o radiografie cu micuțul bebeluș din burtica sa, dăruindu-i totodată rapper-ului un tricou Detroit Lions ce are imprimat pe spate cuvântul "Bunicul".

Hailie Jade: "Ești cu adevărat cel mai bun tată din lume"

Clipul "Temporary" se încheie cu o felicitare de Ziua Tatălui scrisă de Hailie Jade. Mai jos puteți citi mesajul pe care Hailie i l-a transmis lui Eminem.

"Mulțumesc pentru tot ceea ce faci și pentru că ești mereu acolo pentru noi, toate fetele. Ești cu adevărat cel mai bun tată din lume. Te iubesc pentru totdeauna + 100 de milioane de dolari mereu și pentru eternitate."

Piesa "Temporary" este lansată în colaborare cu Skylar Grey, una dintre artistele cu care Eminem lucrează frecvent. Melodia se regăsește pe albumul "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)", material care a reușit să o detroneze pe Taylor Swift din topul Billboard 200.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0109891891479