Octombrie 31, 2023
Robbie Williams, dezvăluiri despre modul în care a pierdut 11 kilograme: „Este ca un miracol de Crăciun”
Robbie Williams nu se ascunde când vine vorba despre modul în care a reușit să scape de kilogramele în plus.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un nou interviu acordat publicației Times, scrie People, cântărețul și compozitorul britanic, în vârstă de 49 de ani, a recunoscut că a slăbit mai mult de 10 kilograme cu ajutorul medicamentelor.

„Draga mea, iau Ozempic. Ei bine, ceva asemănător cu Ozempic. Este ca un miracol de Crăciun”, a dezvăluit el, scrie sursa citată anterior.

El a continuat să explice în glumă că medicamentul îl ajută mai mult decât fizic, scrie avantaje.ro

“Și am nevoie de el, din punct de vedere medical. Am fost diagnosticat cu tipul 2 de autodispreț”, a spus el. “Este șocant de catastrofal pentru sănătatea mea mintală să fiu mai gras. Vocea mea interioară îmi vorbește așa cum vorbește Katie Hopkins despre oamenii grași. Este înnebunitor”.

Robbie Williams may face fine for obscene gesture during World Cup ...

Demersul de sănătate al lui Williams – pe lângă faptul că a luat medicamente, și-a curățat dieta – vine în contextul în care o nouă serie de documentare Netflix, care va avea premiera pe 8 noiembrie, îi va examina viața și cariera, inclusiv luptele sale cu sănătatea mintală și dependența.

Fostul membru al trupei Take That, care este abstinent de 20 de ani, a declarat pentru Times că abia suportă să privească imaginile din trecutul său tumultuos – dar exact asta a fost obligat să facă. Documentarul îl prezintă pe Williams reacționând și oferind comentarii despre evenimentele haotice din viața sa.

„A fost ca și cum ai urmări un accident în care ai fost implicat, dar cu încetinitorul. Realizarea documentarului a fost ca și cum ți-ai îndura boala mintală într-un ritm foarte, foarte lent, pe o perioadă foarte, foarte lungă de timp. Și este un lucru de nișă pe care trebuie să-l experimentezi, știi. Nu există multe grupuri de sprijin pentru ea”, a spus el.

„Când mi-au cerut să fac documentarul, am venit cu un jingle pentru el. ‘Trauma watch!/ Trauma watch!/ Have a trauma watch!/ I was in Take That then I left Take That/ Then I did drugs and I got real fat’. (trad. „Atenție la traume!/ Atenție la traume!/ Aveți grijă la traume!/ Am fost în Take That, apoi am plecat din Take That/ Apoi m-am drogat și m-am îngrășat foarte tare.”)

Robbie Williams hat ein neues Hobby und zeichnet jetzt Cartoons ...

Robbie Williams a început să înșiruie diagnosticele pe care le-a primit între timp, în anii care au trecut. „Dispraxie, dislexie, ADHD, neurodiversitate, dismorfie corporală, hipervigilență… Mai este unul nou pe care l-am dobândit recent: HSP. Persoană extrem de sensibilă. Tulburare de stres posttraumatic [PTSD]. Și, evident, am o personalitate dependentă. … Le colecționez pe toate, ca pe niște insigne de cercetaș”, a spus el.

În timp ce are în sfârșit claritatea diagnosticelor, Robbie Wiliams nu a fost niciodată ezitant cu privire la sănătatea sa mintală. Cu mult înainte ca celebritățile să devină mai obișnuite să vorbească deschis despre acest gen de provocări, cântărețul a dezvăluit public în 2004 că lua antidepresive.

Oricât de dificil a fost procesul de documentare, Robbie Williams a declarat că experiența a fost în cele din urmă una purificatoare. “Documentarul pune la punct tot trecutul. Mă simt norocos acum”, a declarat el pentru Times.

Robbie Williams reveals it took nearly dying from 'abnormalities' on ...

Muzicianul, care este căsătorit cu soția Ayda Field și este tatăl a patru copii, a recunoscut, de asemenea, că el crede că provocările legate de sănătatea mintală sunt o condiție prealabilă pentru a fi creativ.

„Și dacă nu le au la început, le au până la sfârșit. Nimeni nu primește o permisie gratuită în jocul faimei extreme. Nimeni nu iese de partea cealaltă bine adaptat și fericit și bine din punct de vedere mental. Numiți-mi unul”, a spus el.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90232491493225