Aprilie 08, 2024
Sofia Vicoveanca, în mare formă la cei 82 de ani: „Cu aceste trucuri mă mențin”
Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. Interpreta spune că este o fire activă cu un program bine stabilit. Din acest motiv reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat chiar și la vârsta de 82 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sofia Vicoveanca bea în fiecare dimineață o băutură preparată de ea

Sofia Vicoveanca are câteva trucuri care o ajută să se mențină. În primul rând este foarte atentă cu alimentașia, iar în perioada de post nu face excepție. Artista a dezvăluit că în fiecare dimineață bea pe stomacul gol o băutură preparată de ea.

Sofia Vicoveanca spune că micul dejun constă într-o băutură preparată din puțină sare, câțiva stropi de lămâie și avocado, toate acestea fiind mixate în blender, scrie evz.ro

„Puțină sare și câțiva stropi de lămâie și e perfect avocado. Niște lapte de cocos de post, banană, mandarine, căpșuni și pe urmă le dau la blender. Beau dimineața o cană bună, asta e meniul de dimineață”, a declarat Sofia Vicovenaca.

Sofia Vicoveanca, cântăreață: „Am văzut lumina zilei dincolo de sârma  ghimpată. Când m-am refugiat, am lăsat totul în urmă“ INTERVIU | adevarul.ro

Sofia Vicoveanca are rețeta și pentru răceli: „Cu aceste trucuri mă mențin”

Artista mai are un secret care o ajută să se menţină sănătoasă: bea în fiecare seară o băutură care are beneficii pentru gât și plămâni.

„Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr. Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare. Este bun pentru plămâni, pentru răceli. Iar pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât.O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”, a declarat artista.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie. 

Cu privire la aspectul fizic, are încă un secret

Sofia Vicoveanca arată impecabil la vârsta sa. Iar în ceea ce privește aspectul fizic, are câteva sfaturi.

„De câțiva ani mă dau pe față cu ulei de măsline de la producător, nu din comerț. Eu pun în uleiul de măsline extravirgin busuioc de la Bobotează. După ce ai tamponat ușor fața cu uleiul cu busuioc, se pune un strat de miere lichidă și se stă cu ea cel puțin 30 de minute. Pentru păr eu mai folosesc gălbenuș de ou. Cu aceste trucuri mă mențin de ani de zile”, a povestit Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca sau sacralitatea vieții omenești | Dragusanul.ro

Sofia Vicoveanca împlinește 65 de ani de carieră

Sofia Vicoveanca se pregătește să celebreze împlinirea a 65 de ani de carieră în luna octombrie a acestui an. Cu toate acestea, rămâne modestă și își exprimă dorința de a lansa un nou album și de a continua să se bucure de fiecare moment al vieții sale, având ca prioritate sănătatea și fericirea sa personală:

„Și cu bune, și cu rele, asta sunt. Dacă mă ține Dumnezeu, pe 1 octombrie fac 65 de ani de cântec, iar până atunci mai vreau să scot încă un CD, să și trăiesc până atunci”, a declarat artista.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9659826755524