Martie 19, 2024
Dieta lui Kevin James. A slăbit 60 de kilograme în 6 săptămâni

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kevin James, starul din „The King of Queens” a explicat cum și de ce a slăbit 60 de kilograme în doar 6 săptămâni. Mulți fani vor să urmeze această dietă, dar medicii spun că nu este foarte sănătoasă. Actorul a slăbit pentru a interpreta un preot într-un viitor film de groază fără nume, ajungând la 230 de kilograme. După ce filmările s-au încheiat, el a luat 50 de kilograme în plus și a ajuns din nou la 280. Când a aflat că mai târziu va trebui să refacă filmările, a trebuit să slăbească din nou, scrie evz.ro

„Pot să slăbesc foarte repede, pot să slăbesc repede și să pierd”, a spus el despre tacticile sale de dietă yo-yo. „Serios, pot să slăbesc repede... Pot să o fac într-o lună. Mai puțin de o lună”

Kevin James a supraviețuit doar cu apă și sare

El a continuat să explice cum a ținut post timp de mai multe săptămâni - mai exact, „41 de zile și jumătate”. Acesta a spus că a supraviețuit doar cu „apă și puțină sare” timp de aproximativ șase săptămâni.

kevin james 

„Când mă încuiez, pot să fac ceva”, a declarat el fără menajamente.„Am început să postesc, nu am spus „voi face 40 de zile”, am spus doar „voi face tot ce pot”.

Riscurile sunt mari

Actorul a recunoscut că riscurile sunt mari și că nu s-a simțit foarte bine după ce a consumat doar apă și sare. „M-am simțit destul de bine pentru o vreme, apoi am avut aceste scăderi, de genul: "wow, mă simt destul de mizerabil”, a mărturisit el în emisiunea The Joe Rogan Experience.

 

El a spus că a slăbit 60 de kilograme, dar că nu le recomandă fanilor să facă asta. Acesta a mai recunoscut că nu s-a gândit la consecințe și că nu a luat vitamine, așa cum ar fi fost normal. „Am slăbit, cred, vreo 60 de kilograme. Nici măcar nu am luat vitamine... A curățat totul din mine. Nu spun că este calea de urmat pentru toată lumea, nu știu”.

Cea mai sănătoasă și eficientă dietă

Studiile arată că persoanele care pierd în greutate într-un ritm lent, dar constant, au mai multe șanse să o mențină atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Pierderea rapidă în greutate fără un plan pe termen lung poate duce la multe probleme de sănătate.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1911470890045