Martie 14, 2024
Kate Winslet nu vrea sa slabeasca! Vedeta a declarat ca slabitul cu Ozempic „suna groaznic”
Vedeta din „Titanic” a declarat ca ideea de a apela la Ozempic „suna groaznic” dupa ce a aflat ca medicamentul ajuta la slabit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta din „Titanic” a declarat ca ideea de a apela la Ozempic „suna groaznic” dupa ce a aflat ca medicamentul ajuta la slabit.

Kate Winslet nu este adepta ideii de a slabi cu ajutorul Ozempic. Intr-un interviu publicat duminica in The New York Times Magazine, actrita in varsta de 48 de ani a spus ca nu stie mare lucru despre acest medicament care a devenit foarte popular dupa ce s-a demonstrat ca poate contribui la scaderea in greutate, scrie andreearaicu.ro

„Nu stiu de fapt ce e Ozempic. Tot ce stiu este ca e o pastila pe care o ia lumea”, a spus ea.

The Regime, New Sky TV Series Starring Kate Winslet, Explores Corrupt  Politics And Anti-Feminism | Glamour UK

Publicatia a scris ca medicamentul a devenit la fel de popular pe plan mondial ca si in Statele Unite. Kate Winslet a povestit ca atunci cand a aflat despre el nu a fost impresionata. „Oh, Doamne. Suna oribil. Hai sa mancam mai mult!”, a spus ea.

In timpul interviului, actrita a facut referire la perioada in care a jucat cu Leonardo DiCaprio in 1997 in „Titanic”, spunand ca atunci cand era tanara tabloidele britanice ii analizau greutatea la fiecare ocazie. Joan Rivers chiar a facut o gluma, spunand ca Winslet a scufundat Titanicul.

„N-am spus-o nimanui”, a marturisit actrita despre tulburarea alimentara cu care se confrunta atunci. „Pentru ca ghici ce – oamenii din jurul tau spun: ‘Hei, arati minunat! Ai slabit!’. Deci si un compliment despre faptul ca arati bine e legat de slabit. Iar acesta este un lucru despre care nu las lumea sa vorbeasca. Daca fac asta, ii dau la o parte”, a explicat ea.

A new film about Vogue model & war correspondent Lee Miller will star Kate  Winslet and Marion Cotillard | Vogue France

„Poate fi extrem de negativ. Oamenii sunt subiectul atentiei care e mai mult decat poate suporta o persoana tanara si vulnerabila. Dar in industria filmului, chiar este provocator. Cand eram tanara, agentul meu era intrebat: ‘Care e greutatea ei?’ Nu glumesc. Asa ca e minunat ca asta a inceput sa se schimbe”, a spus actrita.

Intr-un interviu din decembrie 2023 din podcast-ul „Happy Sad Confused”, Winslet a spus ca daca ar avea ocazia s-o ia de la capat, i-ar pune la punct pe toti cei care au comentat pe seama greutatii sale dupa ce a jucat in „Titanic”.

„Le-as spune: ‘Sa nu indrazniti sa ma tratati in felul asta. Sunt o tanara, corpul meu se schimba, imi dau seama de asta, sunt foarte nesigura, sunt ingrozita, nu faceti asta mai greu decat este'”, a spus ea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60929656028748