Mai 22, 2024
O experiență teatrală de neuitat: "Academia Zâmbetului" un spectacol de Mihai Țărnă, la Iusty Art Gallery

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe 30 mai, la ora 20:00, Iusty Art Gallery va găzdui o premieră unică, spectacolul "Academia zâmbetului", o experiență inedită - THEATRE on the ROOFTOP, un teatru la înălțime!

Spectacolul, regizat de Mihai Țărnă, promite o experiență teatrală de neuitat, desfășurată în aer liber, pe acoperișul galeriei situate pe strada Bogdan P. Hașdeu 3.

Evenimentul aduce în prim-plan o comedie filosofică scrisă de Koki Mitani. Piesa explorează cu umor paradoxurile și conflictele dintre un cenzor și un dramaturg, evidențiind lupta dintre artist și autoritate. Actorii Vlad Rusnac și Ion Gârneț vor da viață personajelor într-un spectacol de 90 de minute.

"THEATRE on the ROOFTOP" oferă o experiență imersivă, unde peisajul urban al orașului și apusul de primăvară devin parte integrantă a decorului teatral. Spectatorii vor putea savura un welcome drink inclus în prețul biletului, care este de 350 MDL.

Aveți șansa să vă bucurați de această experiență culturală la înălțime, unde teatrul și orașul se împletesc într-un spectacol inedit.

Bilete pe Iticket.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94901132583618